Arriba el Castaween!

Dilluns, 5 d'octubre de 2020 a les 00:00

El proper dissabte 31 d’octubre celebrarem la nova festa del Castaween, una iniciativa de l'àrea de Comerç amb el suport de l'ACA, que incorpora el millor de la festa tradicional catalana, la Castanyada, i el millor de la festa anglosaxona, el Halloween. Per fer-ho possible, es divideix el dia en dues parts diferenciadies. 

La primera transcorrerà al llarg del matí, de 10 h a 13 h, als Jardins de Can Muntanyola. Hi tindran lloc activitats familiars per a tota la família i la castanyada tradicional de la mà de la castanyera, qui repartirà castanyes a tots els assistents. 

La segona se celebrarà la tarda i el vespre, de 17.30 h a 23.30 h, a la pista exterior del pavelló poliesportiu. És quan se celebrarà el Halloween, amb un túnel del terror que amaga un munt de sorpreses terrorífiques per a tot aquell/a que s’hi atreveixi a entrar. 

Es posaran en pràctica totes les mesures sanitàries pertinents per poder gaudir plenament de la celebració. És per això que per assistir a la festa del Castaween cal inscriure’s prèviament aquí.
 

Darrera actualització: 08.10.2020 | 10:51