Aquest desembre tanquem la tardoral

Dimarts, 3 de desembre de 2019 a les 00:00

Després de dos mesos d’espectacles de tot tipus i per a tots els públics, aquest desembre la Mostra d’Arts Escèniques de l’Ametlla, la Tardoral 2019, baixarà el teló amb la màgia del Mag Txema i l’espectacle “The Postman”, i amb l’obra de teatre solidària, en benefici de la Marató de TV3, “conTRADICIONS”, protagonitzada pel Grup de Teatre de la Gent Gran i alumnes de 2n d’ESO de l’IES Eugeni Xammar.

Aquest passat mes de novembre hem gaudit de dos espectacles amb accent ametllatà: un doble passi de l’obra “M’esperaràs”, dirigida per en Joan Monells i interpretada el Grup de Teatre Nyoca, i l’estrena a l’Ametlla del Vallès de l’òpera de Martí Carreras “La maternitat d’Elna”, un crit de denúncia contra el drama dels refugiats que va fer penjar el cartell d’exhaurides les localitats a la Sala Municipal de Teatre. Va comptar, a més, amb la participació de la Coral lo Lliri i dels cors infantil, jove i adult de l'Escola de Música

Programació estable a la Sala Municipal de Teatre

La Tardoral s’ha integrat dins la programació trimestral estable de la Sala Municipal de Teatre, que continuarà a partir de gener amb moltes novetats. Estigueu amatents al Diari de l’Ametlla de gener, on es publicarà la nova programació.


Obres de la Tardoral de desembre:

Diumenge 8
“The Postman”
, amb el Mag Txema (12h)
Entrada anticipada: 4€ a www.entrapolis.com
SINOPSI: “Ha repartit cartes a més de vint països, ha entregat paquets a la Reina d’Anglaterra, al Papa, a la Casa Blanca... Avui té un paquet sense direcció ni remitent. L’obre. Mai s’ho podria haver imaginat”


Divendres 13
“conTRADICIONS”
, amb el Grup de Teatre Nyoca (direcció de Joan Monells i Anna Relats)
Entrada anticipada: 3€ (només venda a taquilla)
SINOPSI: “Un viatge a través de les estacions de l’any i de com viuen les festes tradicionals les persones grans i joves. Aviat descobrirem que hi ha diverses contradiccions depenent del valor que els hi volem donar. Funció teatral en benefici de la Marató de TV3”.

Darrera actualització: 03.12.2019 | 13:26