Aquest cap de setmana finalitzen els cicles “Cinema rebel a la fresca” i “Cultura als parcs”

Dijous, 23 de juliol de 2020 a les 00:00

El divendres 24 i el diumenge 26 de juliol es posarà punt i final als cicles “Cinema rebel a la fresca” i “Cultura als parcs”, les primeres activitats culturals amb públic organitzades des de l’inici de la pandèmia de la COVID-19 al nostre país.

Aquestes s’han fet a les Voltes de Can Camp i al parc de Maria Lluïsa respectivament, aplicant estrictes protocols sanitaris per tal de garantir la seguretat de tothom, tant del públic com dels organitzadors, i han tingut una bona resposta.

Cinema rebel a la freca

Amb el cicle “Cinema rebel a la fresca” l’entitat “L’Ametlla Rebel” ha proposat unes pel·lícules amb què s’han tractat temes com el canvi climàtic, la llibertat sexual, el racisme i els drets humans, i a més ha recollit donatius per l'ONG Open Arms.

Green Book, Pride i Terra promesa han estat els films que s’han projectat a data d’avui. El darrer serà Mustang, dirigit per la cienasta Deniz Gamza, que plasma una societat repressiva i marcadament patriarcal. L’entrada es pot adquirir aquí.

Cultura als parcs

Cultura als parcs inicialment era una iniciativa per a públic infantil i familiar pensada per ser itinerant a diferent parcs del municipi durant la primavera, però la COVID-19 no ha permès. Finalment s’han centralitzat els espectacles al parc de Maria Lluïsa, on fins ara se n’han fet dos: Trip Colo Hop!, de la Cia. De Dansa Anna Arboix, i el pallasso Moi Jordana, de Pallassos sense fronteres.

Aquest diumenge (a les 19h) clourà el cicle amb l’espectacle Hats, del clown JAM. Podeu adquirir l’entrada aquí.

Darrera actualització: 23.07.2020 | 11:44