Afectacions per la retirada de la coberta de la Sala Municipal de Teatre

Divendres, 26 de gener de 2024 a les 00:00

En relació amb les obres de rehabilitació de la Sala Municipal de Teatre que s’estan realitzant, s‘informa que dimarts 30 gener s’iniciaran les tasques de desmuntatge de la coberta de fibrociment. Aquesta actuació està prevista, inicialment, que finalitzi el dia 31 de gener.

Les tasques de retirada de materials amb amiant poden comportar la inhalació de substàncies nocives que poden afectar greument la salut. Per tot això, qualsevol obertura (finestres, portes, reixes de ventilació, etc.) que comuniqui amb la zona d’intervenció ha d’estar tancada hermèticament des del seu interior, i  queda totalment prohibit obrir-la fins a la finalització total de l’actuació.

Així mateix, durant la intervenció cap persona no autoritzada podrà aproximar-se a la zona abalisada, i en cap cas es podrà traspassar aquesta balisa.

Tant l’àrea de Serveis Territorials com la Policia Local treballaran per anar resolent les incidències que puguin sorgir, així com la seguretat i l’accessibilitat dels veïns afectats.

Per a qualsevol dubte o aclariment, consultar www.ametlla.cat, o:

Policia Local: 93 843 28 45
Serveis Territorials: 93 843 25 01 (ext. 1)

Darrera actualització: 26.01.2024 | 09:35