Activitats per treballar la prevenció dels trastorns alimentaris

Dijous, 19 de gener de 2023 a les 00:00

El passat 28 de novembre i 19  i de desembre els alumnes de 6è i 4t de primària de l’escola Els Cingles van realitzar, respectivament, el taller “El mirall màgic”, impartit per l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB) amb el suport de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, del Pla C17 i de la Diputació de Barcelona.

En el marc d’aquesta acció, els alumnes de 4t de l’escola Bertí faran el mateix taller el 24 de gener, i els de 6è el titulat “Amb el cos no es juga”, el dia abans.

Amb aquestes activitats, totes conduïdes per ACAB, es pretén treballar la prevenció dels trastorns alimentaris incidint, en aquest cas, en l’autoestima. Els alumnes són convidats a pensar sobre com és d’important la valoració que tenim de nosaltres mateixos i de què depèn. Que de característiques físiques no n'hi ha de millors ni pitjors, i que no determinen la nostra vàlua.

A més, el dia 25 tindrà lloc la xerrada en línia dirigida a famílies per “Aprendre a prevenir els trastorns del comportament alimentari en l’entorn familiar” (19 h), a la qual cal inscriure’s aquí.

Darrera actualització: 19.01.2023 | 13:20