Acció social eixampla l’àmbit d’actuació

Dimecres, 8 d'abril de 2020 a les 00:00

La regidoria de d’Acció Social està fent un seguiment acurat, des de l'inici del decret d'estat d'alarma, de tots els usuaris dels serveis socials municipals.

Ara, a més, s'ha decidit ampliar el seu àmbit d’actuació més enllà de les persones que acostumen a ser ateses per l'equip de professionals de l’àrea. En aquest sentit, s'està trucant a totes les persones majors de 65 anys en coordinació amb la regidoria de Gent Gran i la xarxa de voluntaris.

L'objectiu d’aquesta actuació i és saber si aquest col·lectiu està bé, confirmar que tingui xarxa familiar de suport al darrera i recordar-li que s'ha de quedar a casa per evitar nous contagis. En definitiva, descartar nous casos de vulnerabilitat al l’Ametlla i garantir que tot aquest col·lectiu està essent atès.

Els servis socials romanen telefònicament operatius de 9 a 15h, de dilluns a divendres, per atendre als usuaris a través del número de telèfon 93 843 25 01 (extensió 2). D’aquesta manera, es vol garantir l’atenció a les famílies vulnerables i als infants i joves a càrrec seu, a les persones grans en situació de dependència i amb dèficit de suport familiar i a les persones sense llar i sense sostre.

Darrera actualització: 08.04.2020 | 11:02