A tocar el nou Parc dels Voluntaris de l’Ametlla

Divendres, 30 de novembre de 2018 a les 00:00

S’inicien les obres de remodelació del Parc dels Voluntaris i de la zona Verda del Complex Esportiu Illa activa, està previst que si no hi ha imprevistos meteorològics s’acabin el proper 14 de desembre.

La millora de les àrees de jocs infantils del parc dels voluntaris va ser una de les propostes que es van votar en els pressupostos participatius 2017 i que l’equip de govern es va comprometre a efectuar.

L'actuació a la Plaça dels Voluntaris té l'objectiu de renovar un espai que es va instal·lar ja fa anys i que ha quedat obsolet. El projecte preveu la instal·lació d'una nova àrea de joc, amb estructures modulars multifuncionals que combinen un gran nombre d'activitats, la qual cosa ha de permetre diferents tipus de reptes als infants i també el joc inclusiu amb dues zones diferenciades, una zona per a infants de 0 a 3 anys i una altra per a infants més grans.

De fet, el projecte final va ser fruit del consens entre l’Ajuntament de l’Ametlla i els representants de l’AMIPA de l’escola Bertí, entitat que va presentar la proposta als pressupostos participatius. Aquesta instal·lació es farà donant compliment a tots els requisits de seguretat que marca la llei amb materials homologats. A la imatge que acompanya l’article podeu veure quins seran els elements que integraran l’espai, entre els quals un gronxador col·lectiu.

A més també, durant el mateix període també es col·locarà una estructura de joc infantil a la petita zona verda que hi ha davant el complex esportiu Illa Activa i que va també va ser una de les propostes presentades als pressupostos participatius de l’any 2017 per l’Associació de Veïns de Can Camp.

Darrera actualització: 30.11.2018 | 09:19

Imatges

Disseny futur parc Disseny futur parc 2