A l'Ametlla celebrarem el Dia Mundial del Circ

Dijous, 8 d'abril de 2021 a les 00:00

Organitzat per les regidories de Turisme i de Festes, el proper dissabte 17 d'abril l'Ametlla del Vallès celebrarà el Dia Muncial del Circ, una celebració que tindrà un caràcter benèfic i solidari atès que servirà per recaptar fons per a l'ONG Pallapupas.

Durant tot el matí, es faran dos passis de l'espectacle "Tampatantam" a càrrec de la Companyia Domí i, a partir de les 12.30h, hi haurà una animadora que farà bombolles de sabó. Les entrades es poden adquirir a la plataforma www.entrapolis.com partir del dissabte 10 d'abril.

Alhora, s'instal·larà una carpa de l'ONG Pallapuas, on s'hi vendran nassos de pallasso (3€) per contribuir a finançar l'activitat d'aquesta entitat solidària.

Pallapupas treballa perquè hi hagi espai per al riure durant el procés de la malaltia, i així convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida mitjançant actuacions artístiques, amb un mètode artístic propi, orientades a infants i gent gran, en estreta col·laboració amb el personal sanitari. Cada intervenció es realitza de manera personalitzada, tenint en compte l’estat físic i psíquic del pacient així com la seva situació familiar.

#nasvermell

circ domi

Darrera actualització: 08.04.2021 | 18:13