Setmana Cultural de l'Escola Municipal de Música

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 00:00

La setmana del 26 al 31 de març a l’Escola Municipal de Música se celebrarà la Setmana Cultural. Com ja és habitual, el centre oferirà al seu alumnat i a la ciutadania de l’Ametlla del Vallès un seguit d’activitats, després d’haver fet unes estades musicals a la casa de colònies Cal Candi.

Les activitats començaran amb un concert diumenge 26, que oferiran els combos d’adults de l’escola a l’hora de l’aperitiu. A les 12 h a la plaça de l’Ajuntament.

Dilluns 27, els alumnes coneixeran de més a prop la figura de Pau Casals i la seva relació amb altres compositors catalans.

Dimarts 28, es farà un concert de l’alumnat amb el repertori treballat a les estades musicals i en els grups instrumentals. A les 19 h a Can Xammar.

Dimecres 29 es visitarà l’Escola Bressol Municipal l’Ametller i, més tard, s’oferirà un concert de primavera al restaurant de Can Camp. A les 17 h participaran els estudiants d’Inici, i a les 19 h hi haurà una Jam Session.

El mateix dia, l’alumnat de grans de piano anirà al Palau de la Música a escoltar la final del concurs Maria Canals.

Dijous 30 es presenta amb una tarda molt interessant. A les 17 h l’alumnat de piano farà una activitat pedagògica a la Sala Polivalent, i a les 18 h hi hauràl’oportunitat d’escolar i conèixer el jove compositor de vuit anys Apollo Premadasa.

El dia clourà amb el concert del Cicle de Joves Intèrprets que anirà a càrrec del pianista Ignasi Prunés, o que es farà a les 19.30 h a la Sala Polivalent (entrades aquí).

La Setmana Cultura posarà el punt final el 31 de març, amb un concert de Fix nicolet, a les 18 h a la Sala Polivalent

Darrera actualització: 21.03.2023 | 11:57