Comencen les obres de remodelació de l’skate park de l’Ametlla

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 10:00

El passat dilluns 21 de novembre van començar les obres a l’skate park de l’Ametlla del Vallès, que tenen com a objectiu renovar les diferents infraestructures municipals per patinar.

L’skate park s’actualitza, d’aquesta manera, pel que fa a rampes i les darreres tendències en aquest esport, ja que si bé abans els esportistes i aficionats patinaven sobre pista i sobre una fusta especial, ara es tendeix a patinar sobre formigó, fet que, a més, allarga la vida útil de l’espai.

La construcció de la primera pista va ser impulsada ja fa més de quinze anys per un grup de joves patinadors anomenats Skate Donkeys, que va lluitar i insistir perquè el poble tingués un equipament esportiu d’aquesta mena. Durant anys, el fet de tenir una de les millors pistes de la comarca va fer que molt jovent  s’aficionés a patinar amb skate o patins. Aquest fet va comportar que joves ametllatans organitzessin un bon grapat de cursets i competicions, arribant a organitzar els famosos a tot Catalunya downhills de l’Ametlla.

Afortunadament, sempre hi ha hagut cert relleu pel que fa als skaters i patinadors de l’Ametlla, i un nou grup de joves, amb en Martí Ishi de portaveu, ha tingut la voluntat i la paciència de proposar una remodelació de l’espai.

El disseny d’aquest nou skate park ha estat realitzat per aquest grup de joves patinadors i patinadores en funció dels nous estils de patinatge, i impulsat per l’àrea de Joventut acompanyada de l’àrea de Territori i la d’Esports. Els joves han treballat braç a braç amb l’empresa constructora dels mòduls, una empresa catalana líder a Europa en la construcció de pistes d’skate, per definir un projecte que serà molt atractiu i donarà un nou impuls a aquest esport al poble.

Darrera actualització: 23.11.2022 | 10:43