Guanya’t el cel amb el Pare Manel

Dijous, 2 de desembre de 2021 a les 11:00

“Guanya’t el cel amb el Pare Manel”. Aquest és el nom de l’acte solidari en benefici de la Fundació Pare Manel que es farà el proper dissabte 11 de desembre a la Sala Municipal de Teatre, a les sis de la tarda, i que organitza l’àrea de Cooperació de l’Ajuntament.

Aquest acte comptarà amb la participació de Jordi Pousa, Joan Lluís Bozzo, Pep Molina, Dani Berdala i alumnes de l’Escola de Teatre de l’Ametlla del Vallès.

Per assistir-hi cal adquirir l’entrada gratuïta aquí.

El Pare Manel va ser un sacerdot català conegut pel seu treball social especialment amb les persones que compleixen penes de presó, a les quals ajudava en el procés de reinserció, una tasca feta des de la Fundació Pare Manel, creada per ell. Tenia vincles estrets amb el nostre poble, ja que era germà de l’exalcalde Jordi Pousa.

La Fundació Pare Manel impulsa projectes que defensen el desenvolupament dels drets i de la qualitat de vida de totes les persones que pateixen exclusió i marginació social. Els àmbits principals on es centren les seves activitats i intervencions són la infància/joventut, el món penitenciari i el desenvolupament comunitari.

Darrera actualització: 02.12.2021 | 11:40