Diada de Sant Jordi a l'Ametlla del Vallès

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 11:40

A l'Ametlla del Vallès celebrarem la Diada de Sant Jordi de la mà de la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret, la qual organitza els tallers "EX-libris" i "Drac volador" a càrrec de Can Xic, i també l'espectacle-conte "No hi havia una vegada, a càrrec de les Lloronas.

Totes aquestes activitats es faran aplicant les mesures sanitàries de seguretat pertinents, i requereixen d'inscripció prèvia. Estan adreçades a infants de primària.

Inscripcions al taller Ex-libris a càrrec de Can Xic. Un Ex-libris és una manera original i personal de marcar els nostres llibres. En aquest taller cadascú s’emportarà un segell personalitzat. Tots els participants es dissenyaran amb total llibertat i creativitat màxima el seu segell i el gravaran amb gúbies o llapis (segons edat) sobre goma especial.

PLACES EXHAURIDES A les 17 h

PLACES EXHAURIDES A les 18.15 h

PLACES EXHAURIDES A les 19 h

Inscripcions al taller Drac volador a càrrec de Can Xic. En aquest taller fabricarem un petit i creatiu enginy. Inventarem un divertit drac que mou les ales per volar. Cadascú el podrà pintar i dibuixar al seu gust.

A les 17 h

PLACES EXHAURIDES A les 18.15h

PLACES EXHAURIDES A les 19 h

També, a la Sala Teatre, podeu gaudir de l’espectacle-conte No hi havia una vegada a càrrec de Les Lloronas.

La Pia, la Lia i la Mia són les Guardianes del Gran Llibre dels Contes, un volum mil·lenari que recull tots els contes populars. Avui els hi toca explicar un conte al públic, però es troben amb un contratemps. El Gran Llibre està buit! Els personatges han fugit, deixant totes les seves coses, i no poden explicar cap conte. Així que decideixen convertir el que els hi semblava una catàstrofe en una nova oportunitat. Decideixen inventar-se un conte elles amb el poder de la imaginació i el joc.

“No hi havia una vegada és viatge al món dels contes. Un espectacle que parla del poder de la creativitat amb un imaginari comú; els contes tradicionals de tota la vida.”

Les entrades per l’espectacle-conte les heu de sol·licitar a la plataforma entrapolisPLACES EXHAURIDES

Darrera actualització: 15.04.2021 | 11:48