Convocatòries d'ajuts per al suport escolar curs 2020/2021 - Activitats esportives temporada 2020/2021

Dimarts, 29 de setembre de 2020 a les 00:00

Ambdós ajuts es poden tramitar de l'1 d’octubre al 16 d’octubre 2020 (ambdós inclosos).

Aquest any les bases per a la convocatòria d’aquests ajuts han modificat els requisits d’accés tenint, en compte la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia de la COVID-19.

Respecte d’aquestes modificacions, remarcar que els ingressos que es comptaran de la unitat familiar seran els del període de l’any 2020, a diferència d’altres anys que es tenien en compte els ingressos de l’any anterior a la convocatòria. També s’ha augmentat el topall de renda, essent actualment un màxim d’ingressos per membre de la unitat familiar de 853,68€/mes/persona, així com també s’han aprovat modificacions respecte el llindar de despesa d’habitatge d’acord amb la realitat que hi ha al municipi amb els preus d’habitatge.

Pel què fa als destinataris, aquest any cal destacar que els ajuts de material i llibres amplien l’objecte, de tal manera que no només és per cobrir les despeses de material i llibres escolars, sinó ajuts de suport a l’escolarització incloent, a part de material, llibres, també matrícules, sortides i transport, en funció de les necessitats dels beneficiaris. Com a novetat, en aquests ajuts de suport a l’escolarització, s’amplien a joves de menys de 21 anys que estiguin cursant ensenyaments no obligatoris de Programes de Formació i Inserció i cursos d’Escoles Adults amb la voluntat de fomentar la formació d’aquest joves.

En el cas dels ajuts per a la realització d’activitats esportives continuen destinats a afavorir la pràctica d’esports, d’infants i adolescents d’entre 3 i 18 anys empadronats al municipi, per tal de donar suport aquelles famílies que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques.

Per a més informació, qualsevol dubte o aclariment podeu trucar a l’Ajuntament i demanar cita prèvia amb Serveis Socials, al telèfon 93.843.25.01 (de dilluns a divendres de 8.30h a 14h i els dijous de 8.30h a 18h.)

Trobareu tota la informació aquí.

Darrera actualització: 29.09.2020 | 11:23