La fibra òptica arriba al barri de Turons del Vallès

Dimarts, 21 de juliol de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, a través de la regidoria de Noves Tecnologies, ha arribat a un acord amb l’empresa vallesana Emagina perquè desplegui la fibra òptica al barri de Turons del Vallès, un desplegament que, a data d’avui, ja ha començat.

Així mateix, properament també s’iniciarà la instal·lació de la fibra òptica als polígons industrials del Montguit i l’Ametlla Park, en virtut de l’acord entre el Consistori i l'empresa Emagina.

 Aquestes actuacions donen resposta a l’estudi encarregat per l’Ajuntament a Localret (consorci de suport en matèria de connectivitat) i a la Diputació de Barcelona a principis d’any, el qual rebel·lava que el barri i els polígons esmentats eren els principals punts del municipi on no arribava la fibra òptica.

Aquest és un pas més per assolir l’objectiu de garantir una connectivitat de qualitat arreu de l’Ametlla del Vallès, un servei essencial, avui dia, sobretot pels treballadors autònoms o el teixit empresarial dels polígons, on s’hi vol invertir per potenciar-los al màxim.

 L’Ajuntament continua treballant per solucionar els problemes de connectivitat així com de cobertura mòbil. És per això que emplaça als veïns/es afectats per aquesta problemàtica ho comuniquin a través del correu electrònic ametlla@ametlla.cat.

Darrera actualització: 21.07.2020 | 11:13