Comunicat de l'equip de govern

Diumenge, 22 de març de 2020 a les 00:00

Benvolguts vilatans i vilatanes,

La situació en la que ens trobem és del tot inusual i sovint fa que tots i totes ens sentim confusos i desorientats. Estem vivint uns moments certament complicats que ja han canviat profundament la manera de funcionar de tots plegats.

Des del govern de l’Ametlla del Vallès, estem treballant intensament per tal d’anar-nos adaptant a cada nova situació (hi ha canvis cada dia) i sobretot mantenir-vos informats.

Estem aprenent a marxes forçades com es gestiona una pandèmia i les mesures que cal adoptar a cada instant, i això no és gens fàcil. En constant comunicació amb les diferents administracions, anem assumint i transmetent-vos totes les indicacions que se’ns encomanen per tal que la situació millori.

Sovint, també a nosaltres ens envaeix una sensació d’angoixa i se’ns presenten dubtes a l’hora d’actuar, però aleshores és el moment de recolzar-nos els uns en els altres i tenir confiança en que si seguim les instruccions al peu de la lletra, estarem més a prop de que tot torni a la normalitat.

De la mateixa manera, tingueu per ben segur que tots i cadascun dels treballadors i treballadores del vostre Ajuntament hi estem deixant la pell, i que podeu comptar amb nosaltres per tot allò que necessiteu.

Com ja haureu sentit per tot arreu, el més important per aturar la infecció és que extremem les mesures de seguretat sense concessions injustificades. Cal fugir d’actituds escèptiques i poc col·laboratives que posen en dubte la gravetat del que estem vivint i alenteixen els efectes de la bona disposició de la immensa majoria dels ciutadans. És imprescindible actuar amb responsabilitat si volem aturar la pandèmia.

Som plenament conscients que se’ns demana a tots i a totes un esforç que a vegades ens pot complicar la vida, però o ens hi posem ja, o aquesta situació s’anirà allargant i esdevindrà insostenible.

Disculpeu la contundència d’aquestes línies, però us ben assegurem que la situació ho requereix.

D’altra banda, us encoratgem perquè aprofiteu aquesta crisi i la reconvertiu en una oportunitat per redescobrir-vos a vosaltres mateixos i als del vostre voltant immediat, alhora que teniu cura els uns dels altres.

Ja per acabar, reiterar-vos que som aquí, que compteu amb nosaltres per tot allò que necessiteu perquè en la mesura que estigui en les nostres mans, us ajudarem.

Ànims, cuideu-vos i no defalliu.

Equip de govern

L’Ametlla del Vallès, a 22 de març de 2020

Darrera actualització: 22.03.2020 | 09:43