Una exposició fotogràfica musical

Dilluns, 3 de juny de 2019 a les 11:35

La Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret acull, des del 31 de maig, l’exposició fotogràfica “Expo Jazz + Més” de l’Associació Fotogràfica de l’Ametlla, un treball que amb el lema “una exposició fotogràfica musical” documenta la història d’aquests 8 anys del Cicle de Jazz de l’Ametlla i altres esdeveniments musicals del poble i d’arreu, a través de les instantànies de 19 fotògrafs/es de l’entitat.

La inauguració d’aquesta exposició va ser l’acte que va donar el tret de sortida al cicle i que va fer recordar als més nostàlgics actuacions de qualitat i renom que han passat per casa nostra al llarg d’aquests vuit anys.

A la inauguració, que va comptar amb la presència del president de l’entitat, Joan Miquel Pasqual, i de l’alcalde en funcions, Andreu González, es va remarcar la importància de la fotografia com a document gràfic i històric de les activitats i actes d’un municipi.

Deixeu-vos emportar per la màgia de cada una de les fotografies i reviviu moments i músiques úniques de totes les edicions del Cicle de Jazz de l’Ametlla.

Darrera actualització: 03.06.2019 | 11:40