40,3ºC a l’Ametlla del Vallès, durant l’onada de calor

Dimarts, 2 de juliol de 2019 a les 00:00

La darrera setmana del mes de juny hem patit una severa onada de calor, que ja motivat que des de l’Ajuntament s'hagin presmesures excepcionals, com permetre l’entrada de franc a les piscines de Can Camp i Ca l’Arenys, o l’emissió d’un BAN en què es prohibia explícitament  fer fogueres, el llançament de coets, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc, a cap indret del municipi.

A Catalunya en general, i a l’Ametlla del Vallès en particular, s'han batut rècords de temperatura màxima arribant, al nostre poble, als 40,3ºC el 28 de juny, a les 12 del migdia.

El models meteorològics fan preveure que serà un estiu complicat en aquest aspecte i que, després d'uns dies de treba, de cara a divendres vinent podem patir un nou episodi de calor intensa. 

En aquest sentit, es recomana prendre les mesures pertinents per mitigar al màxim els efectes d’aquests períodes de calor.

Podeu informar-vos aquí: http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/onada_de_calor/

Estació meteorològica de l’Ametlla del Vallès: https://app.weathercloud.net/d1850485581#evolution

Telèfon d’emergències de salut: 061

Telèfon d’emerències: 112

Darrera actualització: 02.07.2019 | 13:48