400 persones participen al Dia Mundial del Circ

Dilluns, 19 d'abril de 2021 a les 00:00

El dissabte 17 d’abril es va celebrar el Dia Mundial del Circ a l’Ametlla del Vallès, una iniciativa de les àrees de Festes i Turisme que va comptar amb la participació de 400 veïns i veïnes del poble, els quals varen gaudir de l’espectacle de circ Tamptatantam de la companyia Domi, i de l’animació amb bombolles de sabó a càrrec de l’animadora Idoia.

Aquesta activitat, que inicialment s’havia de fer al parc de Maria Lluïsa però que es va haver de traslladar a la pista exterior coberta del pavelló poliesportiu per la mala previsió meteorològica, tenia una vessant solidària, i és que durant la jornada es varen recaptar fons a favor de l’ONG Pallapupas (present a l’activitat). En total es varen recaptar 240€.

Pallapupas treballa perquè hi hagi espai per al riure durant el procés de la malaltia, i així convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida mitjançant actuacions artístiques, amb un mètode artístic propi orientat a infants i gent gran, en estreta col·laboració amb el personal sanitari.

NOTA DE L’ORGANITZACIÓ:

Malgrat les bones xifres d’assistència a l’activitat, l’organització lamenta l’absentisme registrat sobretot als passis del matí, tot i haver-se esgotat totes les entrades.

La situació provocada per la COVID-19 obliga a aplicar uns estrictes protocols de seguretat, els quals obliguen a controlar l’aforament i a emetre entrades pels espectacles malgrat aquests siguin gratuïts.

És en aquest sentit que, per respecte a totes aquelles persones que no poden assistir als espectacles per falta d’entrada, l’organització demana a aquelles que l’adquireixen que assisteixin a l’activitat, o que si per qualsevol circumstància no poden, alliberin l’entrada.

Darrera actualització: 19.04.2021 | 11:01