2a edició del Foodtruck Market Festival de l'Ametlla del Vallès

Dimarts, 11 de juny de 2019 a les 14:00

El dissabte 15 de juny serà una d’aquelles jornades càlides que convidaran a passar el dia al carrer. A la plaça de l’Ajuntament hi haurà un desplegament de parades i activitats per riure, satisfer la bona gola i passar-s’ho d’allò més bé. Les protagonistes seran les foodtrucks. Per segon any aparcaran a l’Ametlla del Vallès per festejar plegats el Foodtruck Market Festival.

Cinc foodtrucks ens oferiran una experiència gastronòmica inigualable mentre que, una mica més avall, al passeig, s’hi col·locaran parades d’artesania, moda i disseny. L’ambient festiu fluirà durant tot el dia amb concerts, tallers i activitats infantils. Una trobada ideal per acollir totes les furgonetes camper que vulguin participar-hi tant de dia com de nit, perquè estaran invitades a pernoctar al passeig de forma gratuïta (prèvia sol·licitació de l’espai a comerc@ametlla.cat). 

Només per fer cinc cèntims: engegarem el matí a cops de tambor amb la Batucada de l'Escola de Música, que donarà pas tot seguit a un Màster de Zumba a càrrec d'Illa Activa. A continuació, hi haurà un taller on els pares maquillaran els fills i els fills maquillaran els pares. Sí, sí, ho heu llegit bé: la proposta de CIRCulant “Sigues artista!” obrirà un entranyable espai d’automaquillatge. Cap al migdia, per anar badant l’estómac, es podrà gaudir d’un tast d'olis de Can Viver de Bigues. 

A la tarda el carrer serà per l’espectacle de teatre i conscienciació "Els exploradors de l’aigua”. Màgia i humor es fondran en una creació per a famílies sobre la importància de la bona gestió de l’Aigua a través de malabars i equilibris de tota mena: el cicle natural haurà quedat aturat i l’equip d’exploradors tindrà la missió d’esbrinar-ne el motiu. El becari Aiguamolls i el doctor Tolls, arqueòlegs experimentats, desplegaran el seu enginy i recursos per solucionar el conflicte.   

La vesprada ens portarà a degustar les nostres cerveses artesanes, les ametllatanes Quana Beer i Sobretot, que compartiran taula amb un tast de vins. Es podrà sopar al festival mentre toca en directe el grup Still Life. La festa seguirà a la nit amb l’actuació "guateque concert" de Retro's Sound. L’àrea de Turisme de l’Ajuntament ens invita a ser part d’aquest esdeveniment que l’any passat va trencar amb gran èxit totes les previsions i, així, encerclar-lo al calendari municipal.

Darrera actualització: 11.06.2019 | 14:14

Imatges

Circ Aigua Circ Aigua