Bona acollida a les activitats de suport i acopanyament a les famílies

Divendres, 29 de gener de 2016 a les 20:01

L’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament ha organitzat per aquest primer trimestre un seguit d’activitats en què es tracta la relació entre pares i fills menors de 10 anys, la dinamització i gestió de les AMPA, la preadolescència i l’adolescència i un taller d’abdominals hipopressius

El mes de gener passat van començar les activitats del programa continuat de suport i acompanyament a les famílies organitzades per l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona.La primera d’aquestes va ser una xerrada molt concorreguda que va anar a càrrec de la psicòloga Noemí Luelmo, la qual va descobrir les dificultats més habituals que poden dilapidar una bona comunicació pares-fills, i que va presentar una sèrie de propostes per millorar-la. Una altra activitat va ser un taller de gestió i dinamització de les AMPA, que va conduir la M. Isabel del Río. Amb aquest taller, del Río va donar les eines necessàries per tal de desenvolupar les funcions dins de la Junta de l’AMPA i la seva comunitat. La tercera activitat és un taller de musculatua del sòl pelvià i d’abdominals hipopressius, que consta de vuit sessions, cada dimecres del 27 de gener al 16 de març. En aquest taller, impartit per la Núria Martí, de Mar Nua, i Rosa Cabedo, llevadora de l’ICS de l’Ametlla, es tracta de forma teòrica i pràctica com prendre consciència del perineu i la funció dels abdominals.

Nou taller
La darrera d’aquestes activitats és un taller que es farà els dimecres 10, 17 i 24 de febrer titulat “Preadolescència i adolescència. Agafa’t que vénen corbes!”. Anirà dirigit a pares i mares, especialment amb fills i filles de secundària i de cicle superior de primària, que estiguin interessats a abordar les diferents situacions i dificultats que es puguin produir en la vida quotidiana de l’àmbit familiar, de manera pràctica. Les inscripcions es poden fer telemàticament.

Darrera actualització: 29.01.2016 | 20:08