Xerrada "De l'evolució a la revolució", a càrrec de Màrius Gómez

Divendres, 22 de novembre de 2019 a les 19.30 h

Aquesta xerrada vol posar en contacte a tots aquells que han accedit a la fotografia en l'era digital amb els inicis de la fotografia, que es remunten a gairebé 200 anys d'història.

Màrius Gómez, reconegut fotògraf, és expert en fotografia analògica amb i sense càmera, i en l'estudi de processos fotogràfics antics.

Màrius ens ofereix una conferència en la qual, interactuant amb els assistents, ens parlarà de la història de la fotografia des del segle XIX fins a 1992, any en què es va començar a popularitzar la fotografia digital. Per a això ens mostrarà fotografies, negatius/positius, càmeres de baquelita; elements i eines de revelat, pel·lícules de pas universal, de 120 i de 9x12; també mostrarà cianotips emulsionats a mà per realitzar fotografia sense càmera, fotografia estenopeca i còpies sobre paper baritat.

Vine, escolta, participa, mira, toca i descobriràs o redescobriràs un món apassionant i addictiu: la fotografia i els seus gairebé 200 anys d'història que et sorprendran.

Si t'agrada la bona fotografia, la seva història, les diferents tècniques i com ha evolucionat aquesta apassionant disciplina, t'esperem, estàs convidat.

Les Voltes

Passatge de Can Camp - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 20.11.2019 | 09:20