Cicle de conferències “Idees i paraules”: "TV3 dins el sistema de mitjans de l'Estat"

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 19.30 h

A càrrec de David Bassa, periodista i cap d'informatius de TV3

Des de certs sectors molt determinats de l’espai polític i social, s’ha volgut donar una imatge de TV3 com si aquest mitjà fos especialment decantat políticament davant d’uns altres mitjans –en general, els que funcionen a l’Espanya de matriu castellana–, que, suposadament, no patirien aquest decantament.

Fins a quin punt, però, TV3 és una opció periodística decantada? Si més no, fins a quin punt ho és més que els altres mitjans com alguns pretenen fer-nos creure? No oblidem que, a Catalunya, no disposem tan sols de l’opció de TV3, sinó que tenim, a més, tots els mitjans espanyols a disposició nostra i això ens ofereix una possibilitat que, és, sens dubte, més plural que aquells territoris de l’Estat que no disposen d’aquesta diversitat d’opcions.

David Bassa mirarà d’explicar quin lloc ocupa TV3 entre l’amalgama de mitjans de què disposa l’Estat i quina és la funció que compleix. A més, en acabat de la seva exposició, s’oferirà a contestar les preguntes que li vulgui plantejar el públic assistent.

Sala Polivalent

Carrer Sebastià Bassa, 10 - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona
Adreça electrònica: cultura@ametlla.cat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 02.12.2020 | 16:11