Cavalcada de Reis

Dimecres, 5 de gener de 2022 a les 18.00 h

La Cavalcada començarà el dimecres 5 de gener, a les 18h, a l’aparcament de la residència Millet Park. Com a mesura de seguretat i per tal d’evitar grans aglomeracions, no es farà la recepció reial a la plaça de l’Ajuntament, i s’ha decidit allargar el recorregut habitual fins la Casa dels Mestres, on finalitzarà la cavalcada.

Tampoc es podrà fer la xocolatada, i no es llençaran caramels, sinó que seran entregats en mà per part dels patges reials, que també seran els encarregats de recollir les cartes dels infants durant el transcurs de la cavalcada.

Recorregut:

  • Inici a l’aparcament de Millet Park
  • Carrer Major.
  • Carrer Torregassa.
  • Carrer Pompeu Fabra.
  • Final a la Casa dels Mestres (carrer Pompeu Fabra cantonada amb carrer Sant Genís).

L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès demana a tots els assistents que segueixin en tot moment les indicacions de l’organització, i recorda la importància de respectar la distància de seguretat interpersonal (1,5 m.), així com l’ús de la mascareta i del gel hidroalcohòlic.

El format de la Festa del Patge com de la Cavalcada de Reis està subjecte a nous canvis, depenent de l’evolució de la pandèmia i de les restriccions dictades per administracions superiors. En cas de modificacions, s’informarà pels canals de comunicació habituals.

Adreça:

Recorregut: Inici a l’aparcament de Millet Park Carrer Major. Carrer Torregassa. Carrer Pompeu Fabra. Final a la Casa dels Mestres (carrer Pompeu Fabra cantonada amb carrer Sant Genís).

Darrera actualització: 29.12.2021 | 17:52