Taller "Promoció dels bons usos de les pantalles des de la família"

Dilluns, 9 de novembre de 2020 a les 19.30 h

El taller de Promoció dels bons usos de les pantalles des de la família és una proposta de promoció dels bons usos de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) adreçat als pares i mares de nois/es preadolescents i adolescents centrat en el treball dels principals factors de risc i protecció per a l’ús problemàtic de les pantalles.

Atesa la situació actual provocada pel COVID-19, amb les famílies es treballaran essencialment aquelles eines que poden ajudar a promoure els bons usos de les TIC a casa des d’una vessant informativa, participativa i reflexiva.

Alguns dels principals factors de risc i factors de protecció per a l’ús problemàtic de les pantalles i altres conductes de risc en la infància i l’adolescència es troben en l’entorn familiar. Per aquest motiu el taller se centra a enfortir l’entorn familiar millorant les competències educatives de les famílies.

PROMOCIÓ DELS BONS USOS DE LES PANTALLES DES DE LA FAMÍLIA es duu a terme en una sessió de 90 minuts on es combinen breus explicacions amb metodologies participatives.

Objectius generals: Modificar els factors de risc i els factors de protecció mitjançant l’augment dels coneixements sobre TIC per part de les famílies, la millora de les seves habilitats educatives i la clarificació de la posició familiar amb relació a l’ús de les TIC.

Objectius específics: Promoure un espai d'autoreflexió sobre els usos de les TIC; informar sobre les característiques de les TIC; proporcionar recursos per prevenir els mals usos de les TIC en preadolescents i adolescents.

Adreça:

Via telemàtica

Darrera actualització: 03.11.2020 | 13:01