Ucraïna

ONG - Acollida

Serveis davant del conflicte d'Ucraïna

La Generalitat ha creat un dispositiu de resposta davant la situació a Ucraïna dirigida a les persones d'aquest país que arribin a Catalunya.


 

Procediment d'empadronament de les persones desplaçades provinents d'Ucraïna

Les persones que demanin empadronar-se a la població provinents de la zona d'Ucraïna hauran de dirigir-se en primer lloc a la DGP, on tramitaran la "Sol·licitud de protecció temporal" amb compareixença personal, i els assignaran un NIE provisional amb el qual podran anar a les oficines de l'Ajuntament a empadronar-se.


 

Formulari inscripció al registre de voluntariat 

Registre persones voluntàries Ucraïna

Correu electrònic (còpia) S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

D’acord amb l’art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals recollides per l’àrea de cooperació de l’Ajuntament de L’Ametlla s’incorporaran a la base de dades de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès. Les vostres dades es tractaran  amb l’única finalitat de portar un control sobre el voluntariat que oferiu en la crisi humanitària d’Ucraïna. Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant comunicació escrita, a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, i adreçada electrònica

L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès adquireix el compromís de gestionar i protegir les dades, en cas que sigui necessari per la finalitat de coordinar voluntariat a tal efecte i aquestes seran destruïdes en el moment que el ciutadà o ciutadana ho demani o quan la finalitat per la qual han estat demanades s’hagi complert o aquesta hagi perdut la seva vigència o necessitat.

 

SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT.
Darrera actualització: 25.03.2022 | 09:46
Darrera actualització: 25.03.2022 | 09:46