Serveis

 • Convocatòries d'ajuts per al suport escolar curs 2020/2021 - Activitats esportives temporada 2020/2021

  Ambdós ajuts es podent tramitar del 1 d’octubre al 16 d’octubre 2020 (ambdós inclosos).

 • El Xiulet de l'Ametlla del Vallès El Xiulet

  El Xiulet (Espai de Suport a Infants, Adolescents i Famílies), és un servei adreçat a infants adolescents d’entre 6 i 16 anys de l’Ametlla del Vallès. Aquest recurs sorgeix de l’Àrea de Benestar Social i per tant gestionat per l’ajuntament del mateix municipi.

 • Fer esport a l'Ametlla del Vallès

  A continuació podeu consultar l'ampli ventall d'activitats esportives que s'ofereixen a l'Ametlla del Vallès, les quals es divideixen en tres àmbits (premeu damunt de cadascun d'ells per a més informació):

 • MANTENIMENT, SUBMINISTRAMENTS i CONSERGERIA dels CENTRES ESCOLARS de PRIMÀRIA
  Assumim la vigilància, neteja, costos dels subministraments energètics, manteniment i millora dels centres escolars públics d'educació infantil i primària.
 • Oficina Mòbil d'Atenció al Consumidor Oficina Mòbil d'Atenció al Consumidor

  El Bus del Consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és una eina itinerant que visita els municipis, per informar i assessorar als ciutadas en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, etiquetatge i garanties de productes, compra i lloguer d’habitatges, serveis bancaris, assegurances, compra-venda de vehicles, serveis post-venda, compres fora d’establiments, serveis turístics, etc.

 • Oficina de Seguretat Ciutadana

  L'Oficina de Seguretat Ciutadana permet concertar una cita amb l’alcalde, l’inspector en cap o el regidor de Seguretat Ciutadana, per traslladar-los suggeriments, queixes i agraïments relacionats amb aquesta àrea, agilitzant el procediment administratiu, millorant la comunicació entre l’administració i el ciutadà dotant-la de bidireccionalitat, i donant una ràpida i millor resposta als veïns i veïnes.

 • PROGRAMA FORMATIU i DE SUPORT A LES FAMÍLIES
  Amb l’objectiu d’afavorir i donar suport a la funció educativa de les famílies s’organitzen espais formatius, de diàleg, reflexió i intercanvi entre les famílies, al voltant de l’educació dels fills/es. Referent: Rosa Beltran beltrangr@ametlla.cat
 • Recollida a domicili de mobles i trastos vells (voluminosos)

  Per concertar la recollida cal trucar al telèfon 900 897 000.

 • Recollida de saques de residus verds

  Aquest servei de recollida de verds funciona a través d’unes saques que s’han de demanar a l’Ajuntament (93 843 25 01).

  Un cop plenes s'ha de trucar al 93 870 87 53 perquè les vinguin a retirar.

 • SUPORT ALS PROJECTES EDUCATIUS D’ENTITATS I DELS CENTRES ESCOLARS
  Col·laborem i donem suport suport a l’activitat docent amb recursos materials, pedagògics i personals. Procurem per el bon funcionament dels centres educatius del poble, per l’èxit escolar, l’excel·lència educativa, la innovació pedagògica, la cohesió social, la transició al món del treball, l’extensió del dret a l’educació al llarg de la vida i la construcció d’un model de ciutat més educadora.
 • TAD Servei de Transport a Demanda

  El servei de Transport a Demanda (TAD) el realitza els taxis de l'Ametlla del Vallès.

  Els veïns/es que vulguin fer-ne ús, han de reservar-lo prèviament, trucant al telèfon de l'AMTU 900 69 65 66. La reserva s’ha de fer el dia abans, indicant l’origen, la destinació, l’horari, i les persones que en faran ús. El TAD és un servei de transport públic compartit i, per tant, en cas de fer rutes similars, els usuaris comparteixen el transport. En aquest sentit, sempre es garanteix el punt d'origen i el de destinació, però el recorregut pot variar en funció de les demandes dels usuaris. En el moment en què ja s'ha completat l'organització del servei per al dia sol·licitat, l’AMTU informa l’usuari que la reserva ja és efectiva.

 • Servei d’Atenció Integral LGBTI+ Servei d’Atenció Integral LGBTI+

  Servei d’informació, assessorament i sensibilització sobre diversitat sexual i de gènere.

Darrera actualització: 18.01.2018 | 11:24
Darrera actualització: 18.01.2018 | 11:24