Alcaldia

Salutació de l'Alcalde

El que us vull dir a continuació és breu, són cinc paraules:

Agraïment per la força que ens vàreu donar en les passades eleccions per dur a terme el nostre programa de treball durant els propers quatre anys.

Concòrdia i harmonia és el que volem gaudir entre tots els ametllatans amb independència de la ideologia política de cadascú.

Diàleg de l'Ajuntament vers els veïns del nostre poble. L'actitud d'escoltar que us anunciàvem en la nostra campanya electoral no seran paraules, sinó un fet real. I des d'aquest moment ens posem al vostre servei.

Confiança en aquest equip de govern i en el nostre fer camí sense diferències ni privilegis per a ningú. Us demanem el vostre recolzament i comprensió en els primers temps de la nostra gestió.

Anem, en primer lloc, a conèixer més a fons i a fer-vos conèixer la situació real del nostre Ajuntament en el punt de partida de la nostra legislatura, de la mateixa manera que ho farem quan aquesta acabi. Però també volem demanar-vos la vostra implicació perquè ens feu arribar els vostres suggeriment i inquietuds. Tindrem la capacitat per escoltar i solucionar.

Finalment, esperança en el futur. Nosaltres no tenim cap dubte: entre tots farem possible que l'Ametlla, el nostre poble que tant estimen, sigui el model per molts altres pobles.

Però abans d'acabar aquesta breu salutació, us vull transmetre un missatge de compromís, honestedat i disponibilitat, això és la riquesa de la nostra democràcia.

Andreu González i Gil

 

Darrera actualització: 11.12.2015 | 11:50
Darrera actualització: 11.12.2015 | 11:50