Tall de la carretera de Sant Feliu entre el carrer Torregassa i els carrers Sant Genís i Granollers

Dilluns, 3 de febrer de 2020 a les 12:00

En relació amb la urbanització de la 2a. Fase de la Ctra. de Sant Feliu (BP-1432), us informem que, a partir de dimecres 5 de febrer de 2020, la carretera quedarà tallada en el tram del C. Torregassa amb el C. Sant Genís / C. Granollers.

El temps d’execució d’aquestes tasques, segons la Diputació de Barcelona, està previst que sigui de 6 mesos aproximadament.

En el plànol adjunt s’indica aquesta ubicació, així com les vies de circulació alternatives.

Demanem, un cop més, als veïns i usuaris habituals d’aquests vials, màxima comprensió i paciència per les molèsties que puguin sorgir mentre es duguin a terme aquestes tasques.

Tant l’Àrea d’Urbanisme i Obra Pública com la Policia Local treballaran per anar resolent les incidències que sorgeixin, així com la seguretat i l’accessibilitat dels veïns afectats.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu trucar als telèfons següents:
Policia Local: 93.843.28.45
Serveis Territorials: 93.843.25.01

Amb aquestes obres es construiran voreres amb continuïtat establint uns itineraris còmodes pels vianants, alhora de millorar l’accessibilitat. Tenen com a objectiu l’accessibilitat, la seguretat viària i la mobilitat en general, tant de vianants com de vehicles.

A més, també comportaran la millora de les xarxes de serveis d’enllumenat i clavegueram existents i la previsió d’actuacions de millora en serveis urbans d’aigua i telecomunicacions, així com la implantació d’elements reductors de velocitat amb pas de vianants elevat i cruïlla amb plataforma elevada, per a millorar la seguretat viària d’aquest tram urbà.

L’actuació té un pressupost d’adjudicació de 464.519 euros i un termini execució de sis mesos

Darrera actualització: 03.02.2020 | 13:47