Parc 1 d’Octubre, el nou nom de l’actual Parc Maria Lluïsa

Divendres, 8 de març de 2019 a les 00:00

De nou, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha donat veu als veïns i veïnes per prendre una decisió pública i així reconèixer valors com la proximitat, el diàleg i el consens entre els ciutadans.

A través d’una votació que es va portar a terme des del passat dilluns 28 de gener fins el 8 de febrer a través de la plataforma web imaginalametlla.cat, els ciutadans empadronats majors de 16 anys han decidit que el nom del parc Maria Lluïsa passarà a dir-se parc d’U d’Octubre, després que el 60% dels votants optessin pel sí del canvi del nom.

Després de rebre aquesta decisió positiva dels ciutadans al canvi de nom, i una vegada finalitzin les obres, l’Ajuntament iniciarà el tràmit plenari per acabar el procés i poder fer el canvi efectiu del nom.

El canvi del nom del parc ha de servir per commemorar la celebració del referèndum d’autodeterminació de Catalunya del 2017 i és fruit també d’una reivindicació veïnal i d’entitats locals com l’ANC.

Cal recordar que en l’actualitat el parc es troba en procés de reforma amb l’objectiu d’incrementar la visibilitat i l'ús del parc per part dels veïns i veïnes del nostre poble, millorar el seu estat de conservació, implantar millores eficients que impliquin un baix cost de manteniment i establir diferents àmbits d'actuació que donin resposta a les necessitats de tots els perfils d'usuaris del parc.

Darrera actualització: 08.03.2019 | 10:39