L’Ametlla congela tots els impostos i taxes de cara al 2019

Dimecres, 7 de novembre de 2018 a les 12:50

Un any més l’Equip de Govern municipal de l’Ajuntament de l’Ametlla ha apostat per mantenir congelats l’any 2019 tots els dels impostos i taxes municipals, amb l’objectiu d’ajudar els veïns i les veïnes de l’Ametlla a recuperar-se i sortir de la greu crisi econòmica que ha afectat el país aquests darrers anys.

Cal remarcar que aquest objectiu, però, es fa sense posar en perill les arques municipals, i complint amb el compromís del govern municipal de garantir els ingressos necessaris per prestar els millors serveis a la ciutadania i assegurar la qualitat de vida al municipi.

La congelació dels impostos, taxes i preus públics per al 2019 és posible gràcies a la bona feina realitzada aquests darrers anys que ha propiciat una molt bona salut econòmica del consistori amb un nivell baixíssim d’endeutament.

Cal destacar, com a novetat, que es modifica per adequar-lo a la llei l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana, conegut popularment com a plusvàlua, on a partir d'ara no hi estaran subjectes les transmissions en les quals s'acrediti que no hi ha hagut un increment de valor.

Si observem al gràfic, l’Ajuntament de l’Ametlla ha apostat per mantener des de fa anys els principals impostos que recauen al ciutadà. Així observem com l’IBI, l’IAE o IVTM-Vehicles són igual des de l’any 2015.

Darrera actualització: 07.11.2018 | 12:59