L’Ametlla del Vallès acull 517 alumnes del projecte Fem Dansa

Divendres, 20 de maig de 2022 a les 00:00

Avui divendres 20 de maig s’ha celebrat la ballada final del projecte “Fem Dansa” al Camp de Futbol Municipal Josep Costa de l’Ametlla del Vallès.

“Fem Dansa” és un projecte impulsat des del Centre de Recursos Pedagògics Vallès Oriental IV, amb seu a Bigues i Riells, en col·laboració amb en Quim Serra, professional de Factoria Mascaró, centres educatius de la zona i diversos Ajuntaments implicats.

El projecte acull alumnat de diferents centres interessats a mostrar les danses tradicionals treballades a l’aula al llarg del curs. Alhora, els docents també participen d’una activitat formativa dinamitzada per en Quim Serra.

El projecte va néixer a la nostra zona el curs 2018-19 per iniciativa d’unes mestres de l’escola Bertí de l’Ametlla del Vallès. Aquell curs es va fer la ballada final a la Garriga, però a causa de la pandèmia es va haver d’aturar el projecte durant 2 anys.

No ha estat fins aquest curs 2021-22 que el projecte del “Fem Dansa” s’ha pogut reprendre, i ha comptat amb la participació de 517 alumnes de P5 i 2n de primària i de 22 docents de 9 escoles de la zona: escola Les Llisses i escola Els Vinyals de Lliçà de Vall, escola Bertí i escola els Cingles de l’Ametlla del Vallès, escola Giroi, escola Els Pinetons, escola Puiggraciós i escola Tagamanent de la Garriga, i escola La Muntanya d’Aiguafreda.

L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès dona les gràcies per la seva col·laboració als ajuntaments de la Garriga, Lliçà de Vall i Aiguafreda.

Darrera actualització: 20.05.2022 | 12:10