Associació de Veïns de Can Camp

L'Associació de Veïns de Can Camp té com a objectiu la promoció i millora del Barri de Can Camp, tan en els elements urbanístics com en els seveis dotats per l'Ajuntament, i promoura la relació entre els veïns del propi barri i dels altres, i de la mateixa entitat amb l'Ajuntament i altres organtismes.

L'Associació va néixer el 23 d'abril de 1972 amb un objectiu: "Promoció cultural i recreativa", segons es plasmava en els seus estatuts fundacionals. Als anys 70 es van anar edificant les primeres cases de la Comunidad de Propietarios y Residentes de la Ciudad Jardín de l'Ametlla del Vallés. El club de Can Camp és el centre des del qual s'inicia la promoció de les parcel·les i cases a través dels socis que hi van per jugar a tennis, gaudir de la piscina i dels grans esdeveniments que s'hi organitzen. Aquesta primera època l'associació defensa els drets dels propietaris davant la promotora (Baró d'orlandis, propietari de la Masia de Can Camp, avui dia CITA), per reclamar la solució dels problemes d'abastiment d'aigua, llum i altres serveis.

L'Ajuntament, a finals dels anys 80 (ja amb Josep Garcia d'alcalde), es fa càrrec de connectar la xarxa d'aigua de Can Camp amb la xarxa del poble.

Carrer del Pinar, S/N local CITA - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona
Nom de contacte: Víctor Arnau
Telèfon: 607 266 994
Adreça electrònica: victor@cancamp.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 11.03.2019 | 10:00