Cultura i festes

Notícies

  • 22 de maig de 2019 Èxit d'unes Jornades Modernistes marcades per la meteorologia Desfilada de vestit modernistes 2019

    Les V Jornades Modernistes van tornar a fer viatjar l'Ametlla i tots els seus habitants i visitants un segle enrere, fins a principis del segle XX, per gaudir d'unes activitats marcades, especialment el primer dia, per la previsió de pluja.

  • 21 de maig de 2019 Exposició de les fotografies del concurs fotogràfic de les Jornades Modernistes Exposició fotogràfica

    Del 30 de maig al 9 de juny la Sala d'Art Carles Sindreu acollirà una exposició de les fotografies guanyadors i seleccionades del Concurs Fotogràfic que l'AFA va organitzar en el marc de les Jornades Modernistes celebrades el cap de setmana passat, un concurs avalat per la Federació Catalana de Fotografia.

  • 15 de maig de 2019 Arriba la 8a edició del Cicle de Jazz de l’Ametlla del Vallès

    Com cada any per aquestes dates ja s’albira a l’horitzó una nova edició del Cicle de Jazz de l’Ametlla del Vallès que, organitzat per l’àrea de Cultura, arriba a la seva vuitena edició. Durant el mes de juny el nostre poble sona a jazz, i els successius dies 7, 14, 21 i 28 els amants de la música podran gaudir de les millors propostes musicals en clau de jazz.

Darrera actualització: 09.05.2019 | 12:48