Cultura i festes

Notícies

  • 10 de desembre de 2019 Recollida de ninots de peluix per a la Cavalcada de Reis Recollida de ninots de peluix per a la Cavalcada de Reis

    La Cavalcada de Reis d’enguany arribarà farcida de novetats, entre les que destaquen les tres noves carrosses que s’estrenaran: més vistoses, amb més decoració i adaptades als nous temps, i que traslladaran a Ses Magestats fins la plaça de l’Ajuntament.

  • 5 de desembre de 2019 El document més antic de l'arxiu municipal El document més antic de l'arxiu municipal

    El document més antic de l’Arxiu Municipal de l’Ametlla del Vallès és un pergamí produït el dia 28 de maig de l’any 1466, que ens narra uns fets esdevinguts ben aquella data. Es tracta d’una escriptura de venda d’un censal mort que el Baró de Montbui va fer al Sr. Bernat Folgueres de Plegamans.  

  • 3 de desembre de 2019 Aquest desembre tanquem la tardoral The Postman

    Després de dos mesos d’espectacles de tot tipus i per a tots els públics, aquest desembre la Mostra d’Arts Escèniques de l’Ametlla, la Tardoral 2019, baixarà el teló amb la màgia del Mag Txema i l’espectacle “The Postman”, i amb l’obra de teatre solidària, en benefici de la Marató de TV3, “conTRADICIONS”, protagonitzada pel Grup de Teatre de la Gent Gran i alumnes de 2n d’ESO de l’IES Eugeni Xammar.

Darrera actualització: 09.05.2019 | 12:48