El Xiulet

Dijous, 21 de gener de 2016 a les 00:00

El Xiulet és un servei gratuït impulsat i subvencionat pel departament de Benestar Social adreçat a infants i adolescents de primària i secundària amb necessitats socioeconòmiques i educatives, que té com a objectiu principal minimitzar les possibilitats d’exclusió social derivades d’aquestes necessitats i vetllar per un correcte i normalitzat desenvolupament personal del menor i de la seva família.

Aquest projecte ofereix un suport acadèmic de qualitat, adequat a les necessitats individuals dels usuaris/es, així com un suport socioemocional integral tant per als infants com per a les seves famílies. El servei està dinamitzat per una educadora social responsable i coordinadora del projecte, i compta amb el suport de varis voluntaris a més d’una professora de teatre amb qui, conjuntament amb l’educadora, desenvolupen cada dimecres sessions de teatre per treballar els aspectes més emocionals i artístics dels infants.

El servei s’ubica al local del “G.E.P.A." (al costat de la Biblioteca Josep Badia) i és portat a terme per les tardes fora de l’horari escolar de 17,00 a 18,30 hores, en els casos de primària i de 16a 17h, dues tardes a la setmana en els casos de secundària. A més, els dilluns l’espai es desplaça al propi institut local per portar a terme un projecte motivacional i de responsabilització amb els estudiants seleccionats.

Us animem a col•laborar amb nosaltres per a vetllar per l’educació i el benestar integral i cobrir les necessitats dels nostres veïns més joves.

Darrera actualització: 21.01.2016 | 11:12