L'Ametlla celebra les III Jornades Modernistes

Dimarts, 30 de maig de 2017 a les 10:30

L'Ametlla del Vallès va celebrar el darrer cap de setmana del mes de maig les III Jornades Modernistes, un esdeveniment organitzat per l'àrea de Turisme de l'Ajuntament que incloïa un munt d'activitats dinamitzadors gràcies a la col•laboració de diferents entitats del poble, així com moltes novetats.

Prop d'una cinquantena de parades de productes diversos es varen ubicar al centre del poble (carrers Sebastià Bassa i Torregassa) i, al llarg de la jornada, es varen anar celebrant activitats com el rally fotogràfic organitzat per l'AFA, un passeig musical amb l'Escola de Municipal de Música i la Banda de l'Escola de Música de Sant Celoni (posteriorment farien un concert a la plaça de l'Ajuntament), una master class sobre com fer un quadre a càrrec de Pedro Castaño, membre dels Artistes de l'Ametlla, una cantada de caramelles dels Xammarians de l'Ametlla, una desfilada en què les participants al taller de costura modernista varen mostrar les seves creacions, un vermut popular, un taller de construcció de capgrossos o la sortida teatral "Seducció modernista" a càrrec de Frec a Frec.

Un dels moments més especials de les III Jornades Modernistes va ser el sopar que va reunir 140 comensals a la plaça de l'Ajuntament, i que va anar seguit per un espectacular mapping projectat a la façana de l'Ajuntament, que va deixar bocabadada més d'una persona, i per una ballada de swing al so dels Swing Out.

El segon dia va començar amb una batucada i amb la presentació del 1r Concurs d'Instagram de l'Ametlla del Vallès coorganitzat amb InstaCAT Club, que va reunir prop d'un centenar de participants els quals varen immortalitzar el patrimoni modernista del nostre poble. Podeu veure les fotografies a Instagram, a les etiquetes #AmetlladelVallès, #AmetllaModernista i #InstaCAT_AmetllaModernista.

També diumenge al matí va tenir lloc el concurs de pintura ràpida organitzat per l'Associació d'Artistes de l'Ametlla, que va culminar amb l'entrega de premis a la tarda.

Tot plegat, un cap de setmana ple d'activitats que tenien com a element principal dinamitzar cultualment i social el poble, partint del seu patrimoni modernista.

Darrera actualització: 30.05.2017 | 10:38