Sessió de networking per dinamitzar les empreses de l'Ametlla del Vallès

Dimarts, 17 d'octubre de 2017 a les 13:40

L'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Ametlla del Valles i la Unió Empresarial Intersectorial - Cercle d'Empresaris organitzen una jornada de networking dirigida a aquelles empreses disposades tant a oferir els seus serveis com a rebre'ls d'altres empreses, i en què es presentarà el projecte PRO2.

El PRO 2 és un procés innovador pensat perquè les empreses es coneguin, comprin i venguin dins el seu entorn més pròxim, i es pot resumir en la màxima "productivitat per proximitat".

Per participar-hi és necessari realitzar la inscripció i omplir tots els camps requerits. Amb aquest formulari es crea la fitxa identificativa referència per altres empreses, les quals disposaran de 5 minuts per presentar-se davant de la resta d'assistents i explicar qui són, què fan, què compren i què vene.

L'element diferenciador d'aquest acte és que cada empresa ha d’exposar quines poden ser les seves necessitats de compra i venda en aquests moments. D'aquesta manera es poden establir relacions comercials amb qui està interessat. Un mecanisme de registre de coincidències crea un rapport per poder després establir reunions concretes.

La sessió tindrà lloc el dilluns 13 de novembre, a les 9.30h a la Sala Polivalent.

Darrera actualització: 17.10.2017 | 13:41