L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, reconegut amb el distintiu FUE

Dimecres, 31 de maig de 2017 a les 10:42

L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha estat reconegut recentment amb el distintiu FUE atorgat per la Generalitat de Catalunya, per la implantació de la Finestreta Única Empresarial i el Portal electrònic únic per a les empreses.

El FUE és la xarxa interadministrativa de les persones emprenedores, empresàries i intermediàries en la seva relació amb les administracions catalanes, amb independència de quina sigui l'administració responsable, i ha d'incorporar tots els tràmits i serveis que s'hagin de realitzar per exercir l'activitat empresarial al llarg de tot el cicle de la vida d'una empresa.

Aquest distintiu reconeix el compliment de la Llei 16/2015 aprovada pel Parlament de Catalunya, de simplificació de l'activitat administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica, i té com a objectiu final fomentar l'activitat econòmica. A més, contempla aspectes com la reducció dels tràmits adminstratius que han de fer les empreses, l'increment de la transparència i la simplicitat dels procediments, l'eliminació del temps per iniciar una activitat i el foment i increment dels mecanismes de col•laboració entre les administracions catalanes.

L'alcalde de l'Ametlla del Vallès, Andreu González valora aquesta distinció tot afirmant que "A l'Ametlla tenim molt clar que hem d'ajudar les empreses i els emprenedors en la seva relació amb l'administració. Elles creen riquesa i ocupació, i això ens fa ser un poble més pròsper i actiu. I la Finestreta Única Empresarial ens fa avançar en aquest objectiu".

Darrera actualització: 31.05.2017 | 10:43