Mesures de seguretat excepcionals durant la Festa Major

Dimecres, 23 d'agost de 2017 a les 10:19

A resultes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès adoptarà un seguit de mesures excepcionals per tal de garantir la seguretat dels assistents als actes més multitudinaris de la Festa Major.

És per aquest motiu que la plaça de l'Ajuntament, epicentre de la Festa Major, estarà protegida amb elements de formigó mòbils als seus accessos durant els actes més concorreguts, tenint com a vial d'emergència el carrer Sebastià Bassa.

Així mateix, durant l'Escalabirres del divendres 25, que es farà a Can Muntanyola a les 18.30h, el carrer Torregassa romandrà tallat al trànsit, el qual serà desviat pels carrers Anselm Clavé i Àngel Guimerà direcció nord. Aquest darrer, només tindrà sentit descendent.

En recorreguts puntuals com el corretapes, els gegants i el correfoc, el carrer Torregassa es tancarà i el trànsit direcció nord es desviarà, també, pels carrers Anselm Clavé i Àngel Guimerà.

El trànsit de vehicles al Passeig restarà prohibit durant tota la Festa Major des del carrer Sebastià Torres fins la plaça de l'Ajuntament, així com al carrer Mina entre la plaça de l'Ajuntament i el carrer Francesc Macià. Aquest mateix carrer, des del carrer Torregassa fins la plaça de l'Ajuntament, estarà tancat amb elements mòbils.

Des de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès us donem les gràcies per la vostra comprensió.

Darrera actualització: 23.08.2017 | 10:22