Policia

Notícies

 • 17 de febrer de 2017 Comunicat de l'Ajuntament referent als darrers casos de robatori a domicilis del poble Ajuntament de l'Ametlla del Vallès

  A resultes dels diferents casos de robatoris sense violència que s'han registrat els darrers dies a diferents punt de l'Ametlla del Vallès, l'Ajuntament informa que l'àrea de Seguretat Ciutadana, a través de la Policia Local i amb el suport del cos de Mossos d'Esquadra, està fent un seguiment exhaustiu de la problemàtica i està destinant tots els recursos al seu abast per fer-hi front.

 • 14 de febrer de 2017 Nou vehicle per a la Policia Local Cotxe nou de la Policia Local

  La Policia Local de l'Ametlla del Vallès ha adquirit, recentment, un nou vehicle tot terreny 4x4, i s'està tramitant l'adquisició d'un altre per patrullar amb tracció 4x2, amb l'objectiu de renovar la flota de vehicles del cos policial per i un servei eficient a la població.

 • 6 de febrer de 2017 Es detenen tres persones per presumptes robatoris Logotip Policia Local de l'Ametlla del Vallès

  La nit del dimecres dia 1 de febrer la Policia Local de l'Ametlla del Vallès, juntament amb el cos dels Mossos d'Esquadra, varen detenir tres persones que presumiblement estaven realitzant robatoris a la zona de les Roquetes i la Terrera.

 • 17 de gener de 2017 Alerta per onada de fred Onada de fred

  El Servei Meteorològic de Catalunya  preveu tres dies o més de fred rigorós, que afectarà a tot el territori i que en molts casos farà que les mínimes baixin de zero graus.

 • 20 de desembre de 2016 Servei de renovació del DNI els dies 9 i 11 de gener Servei de renovació del DNI a l'Ametlla del Vallès

  Els dies 9 i 11 de gener el cos de Policia Nacional de tramitació del Document Nacional d'Identiat (DNI) estarà de les 9 a les 13h a la Sala Polivalent de l'Ametlla del Vallès per fer les tramitacions pertinents.

  Tota persona interessada a renovar el seu DNI a través d'aquest servei ha d'apuntar-s'hi trucant al 93 843 25 01, i se li indicarà l'hora en què haurà de personar-se a la Sala Polivalent.

Darrera actualització: 03.02.2016 | 11:59