Policia

Notícies

 • 9 de novembre de 2018 Afectació del trànsit a la carretera de Barcelona a partir del 19 de novembre Afectació al trànsit

  A partir del dilluns 19 de novembre, i durant aproximadament un mes, la sortida de l’Ametlla del Vallès per enllaçar amb la C17 es veurà alterada a causa de les obres d’urbanització de la zona de Can Draper.

 • 22 d'octubre de 2018 Servei de renovació del DNI a l'Ametlla del Vallès Renovació DNI

  Dilluns 19 de novembre es disposarà del servei de renovació del DNI per un màxim de 69 persones, en horari de 9 a 13 hores. Els ciutadans que tramitin el nou document, l'hauran de recollir el dimecres dia 21 de novembre.

 • 11 d'octubre de 2018 Primeres proves per implementar el projecte de videovigilància Instal·lació d'una càmera de prova

  Aquest matí, l’empresa adjudicatària del projecte de videovigilància al nostre municipi ha instal·lat una càmera provisional a la plaça de l’Ajuntament, que estarà activa durant aquest cap de setmana en caràcter de prova.

  Aquesta prova ha de servir per verificar que la tecnologia emprada per l’empresa en qüestió acompleix amb els requisits tècnics requerits a la licitació. Un cop comprovat que és així, es procedirà a l’execució del projecte tal i com està previst.

Darrera actualització: 03.02.2016 | 11:59