Policia

Notícies

 • 17 d'octubre de 2018 Servei de renovació del DNI a l'Ametlla del Vallès Renovació DNI

  Els propers dilluns 19 i dimecres 21 de novembre, de 9 a 13 h, l'Ametlla del Vallès disposarà del servei de renovació del DNI.

 • 11 d'octubre de 2018 Primeres proves per implementar el projecte de videovigilància Instal·lació d'una càmera de prova

  Aquest matí, l’empresa adjudicatària del projecte de videovigilància al nostre municipi ha instal·lat una càmera provisional a la plaça de l’Ajuntament, que estarà activa durant aquest cap de setmana en caràcter de prova.

  Aquesta prova ha de servir per verificar que la tecnologia emprada per l’empresa en qüestió acompleix amb els requisits tècnics requerits a la licitació. Un cop comprovat que és així, es procedirà a l’execució del projecte tal i com està previst.

 • 22 de juny de 2018 El Ple aprova la licitació del nou projecte de videovigilància Les càmeres llegiran les matrícules dels vehicles

  El Ple extraordinari del dilluns 18 de juny va aprovar l’inici del procés de licitació de la contractació del subministrament, instal·lació i manteniment d’una xarxa sense fils pels sistemes de videovigilància al nostre poble, amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció del regidors d’Ametlla’t amb ERC.

Darrera actualització: 03.02.2016 | 11:59