L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès rep una menció del Consell Certificador del Segell Infoparticipa

Dijous, 14 de març de 2019 a les 00:00

El Consell Certificador del Segell Infoparticipa de la Universitat Autònoma de Barcelona va atorgar ahir dimecres 13 de març una menció per la qualitat i la transparència de la comunicació pública a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès.

Amb aquesta menció, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès és un dels 102 municipis - dels 947 avaluats- que han estat reconeguts pel Consell Certificador Segell Infopartipa, a l’haver acomplert amb un 80,77% dels 52 indicadors que avalua el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB, basats en la Llei de Transparència del 2013.

La regidora de Comunicació i Transparència, Dolors Ferrer i Orri, es mostra “Molt satisfeta per ser dels pocs Consistoris de Catalunya en ser reconeguts, ja que premia la tasca feta des de l’àrea de Comunicació i Transparència per millorar la transparència del web municipal”.

Ferrer afirma, també, que “S’està treballant per acomplir amb el 100% dels indicadors del Segell Infoparticipa de cara l’any vinent”, alhora que destaca “L’esforç que suposa per municipis petits com l’Ametlla del Vallès, amb uns recursos econòmics i humans limitats, aplicar al màxim la Llei de Transparència”.

Podeu consultar el Mapa Infoparticipa aquí.

Darrera actualització: 14.03.2019 | 14:03