L'Ametlla signa un conveni per a la prestació conjunta del servei de taxi

Dijous, 2 de febrer de 2017 a les 09:00

Els ajuntaments de l’Ametlla del Vallès, la Llagosta, la Garriga, Lliça de Vall, Martorelles, Mollet del Vallès, Palau-Solità i Plegamans, Parets del Vallès, Polinyà, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Sants Perpètua de Mogoda i Sentmenat han signat un conveni de cooperació intermunicipal per a la prestació conjunta del servei de taxi dins d’aquests municipis.

L’acord és un primer pas cap al funcionament unificat del servei i permetrà que els taxis dels municipis signants puguin treballar conjuntament i indistintament, recollint i deixant passatgers a qualsevol d’aquestes poblacions, amb la finalitat de millorar l’eficàcia del servei, i afavorir la rendibilitat i qualitat del treball dels professionals del sector. S’aplicaran les mateixes tarifes i conceptes tarifaris en qualsevol dels termes municipals.

Amb la finalitat d’aconseguir una imatge uniforme que identifiqui el servei conjunt, el conveni estableix que els vehicles siguin de color gris, incloguin un distintiu “taxi” i l’escut de cada ajuntament de procedència. Cal destacar que cadascun dels ajuntaments mantindrà la seva competència d’atorgament de les llicències. Actualment el nombre de llicències d’auto taxi a l’Ametlla és de 3 per una població de 8.303 habitants.

Es crearà una Comissió de Seguiment formada per un representant de cada municipi que es reunirà una vegada a l’any de forma ordinària, amb antelació suficient, per acordar les tarifes que s’aplicaran l’any vinent.

Podeu consultar les tarifes a la imatge annexa.

Darrera actualització: 01.02.2017 | 13:45