Inscripció Suport i Acompanyament a les Famílies

Per poder participar a les activitats de suport i acompanyament a les famílies cal que introduïu les dades del formulari que trobareu al final de la pàgina.

Si voleu participar a més d'un taller, torneu a entrar al formulari per cada inscripció.

En el cas d’inscriure’s en un taller de pagament, rebreu per mail un codi de barres per fer el pagament a través de la Caixa.

El canguratge (3-12 anys / 16h a 20:30h), cal que el sol•liciteu prèviament enviant mail a beltrangr@ametlla.

Per facilitar la gestió i l’amortització dels recursos necessaris per a fer l’activitat, en el cas que no podeu assistir o finalment decidiu no portar els infants a l’acollida, cal que ens ho comuniqueu. Gràcies!

PROGRMACIÓ PRIMER TRIMESTRE CURS 2017-2018

- 10 i 17 de novembre de 18 a 20 a l'Escola Bertí
TALLER: HI HA PARES I MARES PERFECTES? Com ser uns bons guies per als nostres fills i filles. Des d’un enfocament multidisciplinari, que inclou coaching, gestalt i teràpia sistèmica, us presentem una formació adreçada a tots els pares i mares que voleu acompanyar els vostres fills i filles, treballant aquells aspectes bàsics per aconseguir ser-ne uns bons guies, i inspirant-los perquè aquests reconeguin el millor de si mateixos, i això els permeti ser persones felices i capaces de contribuir a la construcció d’un món millor.
Bea Casanoves, terapeuta gestalt, coach, mediadora familiar i mare
www.viute.catillu

- 16 de novembre de 18'30 a 20'30 a l'IES Eugeni Xammar
XERRADA: L'AUTOESTIMA A L'ADOLESCÈNCIA.
Una bona autoestima en l’adolescent afavoreix un millor accés a la vida adulta amb un millor equilibri psíquic i emocional i unes relacions socials més profundes i estables. Com ho podem facilitar?
Quantum psicologia.
www.quantumpsicologia.com

- 12 de desembre de 18'15 a 19'45 a l'Escola Els Cingles
TALLER MINDFULNESS PER PARES I PER INFANTS: Com aconseguir amb Mindfulness pares conscients i fills feliços. Aquest és un Taller per conèixer Mindfulness, una manera de viure amb més consciència l'aventura de ser pares i gaudir dels nostres fills. Aquesta formació es farà de forma independent amb professionals diferents el mateix dia. La inscripció cal fer-la per separat i no es condició necessaria apuntar-se als dos grups.
- Grup d’ infants de 6 a 10 anys amb Susana Florentí
- Grup pares i mares amb Javi Lucas

www.aprendomindfulness.com

- 23 de gener de 2018, de 18 a 20h a la Sala Polivalent

XERRADA "EDUCAR SENSE CRIDAR": A càrrec d’Alba Castellví, sociòloga i educadora, responsable de la secció d’educació de El Suplement de Catalunya Ràdio i assessora educativa i de mediadora familiar.

Què podem fer per evitar haver de dir les coses vint vegades perquè els nostres nostres fills ens facin cas?

Què hem de fer quan tenen mandra, quan no assumeixen les seves responsabilitats?

Què hem de fer davant les protestes i rebequeries?

L’objectiu de la xerrada és donar estratègies i instruments als pares i mares per educar amb serenitat i coherència quan es produeixen situacions-repte en la vida quotidiana. Es combina l’aportació teòrica amb la participació dels assistents.

Entre els temes que s’hi treballen hi ha: La tranquil·litat dels adults / Instruments per a una comunicació adequada / Les ordres que donen els pares / La responsabilitat dels fills / Fomentar i extingir conductes: premis i càstigs? / La coherència / Els límits: com dir “no” i resistir amb serenitat. Educar per a una llibertat responsable i fer-ho des de la tranquil·litat és possible si es disposa d’eines que es poden aprendre. La xerrada és un compendi d’aquestes eines a disposició de les famílies.

A càrrec d'Alba Castellví sociòloga i educadora, responsable de la secció d’educació de El Suplement de Catalunya Ràdio i assessora educativa i de mediadora familiar.

- Dimecres 24 i 31 de gener, 7, 14, 21, i 28 de febrer i 7 i 14 de març

MUSCULATURA DEL SÒL PELVIÀ I ABDOMINALS HIPOPRESSIUS: Taller teòric i pràctic d’autoconeixement i consciència del perineu.

Reconeixerem la funció dels abdominals tan en el seu rol postural per a la prevenció de lumbàlgies, com en el visceral fent de faixa muscular que sosté els òrgans de l’abdomen i evita les pressions sobre el perineu. DIRIGIT A: dones de totes les edats que vulguin conèixer i millorar la salut del perineu.

Molt recomenat en el cas de post-part, incontinències, menopausa, petits prolapses i d’altres alteracions.

Si vols més informació i/o estàs interessada en formar-hi part, posat en contacte amb la direcció de l’Escola Bressol Municipal l’Ametller (93 8457959).

PREU: 40 €

Quin cost té:

Depèn de l'activitat

Qui pot sol·licitar-ho:

Tothom

Canals de tramitació:

Darrera actualització: 24.11.2017 | 14:17