Ensenyament

Notícies

 • 23 de novembre de 2017 El projecte "Educaentorn" comença a caminar Presentació del projecte

  El dimecres 22 de novembre es va presentar el projecte "Educaentorn" a diferents entitats del municipi, les quals varen participar en una sessió de treball conduïda per tècniques de l'Ajuntament i de la Diputació de Barcelona.

 • 19 de setembre de 2017 Hi ha pares i mares perfectes? Taller hi ha pares i mares perfectes?

  Els dies 2 i 3 d'octubre es donarà el tret de sortida a un nou curs de les Activitats de Suport i Acompanyament a les Famílies, que començarà amb un taller de dues sessions titulat "hi ha pares i mares perfectes? Com ser uns bons guies per als nostres fills i filles", que anirà a càrrec de Bea Casanoves, terapeuta gestalt, coach, mediadora familiar i mare.

  Ambdues sessions es faran a l'escola Bertí, de 18 a 20h prèvia inscripció . S'ofereix servei de canguratge ((3-12 anys / 16h a 20:30h) prèvia sol·licitud a beltrangr@ametlla.

 • 18 de setembre de 2017 S'obre el termini per a tramitar els ajuts per a activitats esportives i material escolar i llibres Ajuts de material escolar i llibre i les beques esportives 2017-2018

  Fins el dia 3 d’octubre es poden tramitar els ajuts per a activitats esportives i per material escolar i llibres curs 2017/2018.

  Qui pot sol•licitar-ho?

  Poden ser beneficiaris els infants/adolescents empadronats al municipi de l’Ametlla del Vallès que es trobin en una situació familiar amb necessitats social i/o econòmiques , i que estiguin cursant el segon cicle d’educació infantil, educació primària o educació secundària ESO.

 • 4 de setembre de 2017 Renovació de les instal•lacions de l'escola Bertí Nou lavabo de l'escola Bertí

  Al llarg de les darreres setmanes s'han realitzat un seguit d'actuacions de millora a les instal•lacions de l'escola Bertí.

  S'han reformat els lavabos d'ambdues plantes, s'ha realitzat el tancament de l'escala que comunica la planta baixa amb el primer pis obtenint, així, dos magatzems, i s'ha ampliat una aula que es destinarà a psicomotricitat, responent als criteris marcats pel projecte Escola 21 al que aquest centre està adherit.

 • 18 d'agost de 2017 Classes de català i alfabetització, a partir del 15 de setembre Classes de català i alfabetització

  L'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament organitza classes de català i alfabetització al Casal de la Gent Gran, que començaran en els horaris que segueixen a partir del 15 de setembre:

Darrera actualització: 20.01.2016 | 11:31