Ensenyament

Notícies

 • 27 de setembre de 2018 L’institut Eugeni Xammar comença el curs amb un increment d’alumnes Institut Eugeni Xammar

  L’institut Eugeni Xammar inicia el curs 2018/19 amb una xifra rècord d’alumnes. Enguany els alumnes que comencen l’etapa escolar al centre a 1r d’ESO són cent, de manera que estaran en quatre grups d’ESO, un més que l’any anterior. És destacable que es mantenen, en línies generals, els alumnes als altres nivells d’ESO.

 • 26 de setembre de 2018 Tret de sortida a la nova optativa de Ràdio de l’IES Eugeni Xammar Presentació del curs 2018/2019 de l'optativa de ràdio

  El dimarts 25 de setembre va començar una nova edició de l’optativa de Ràdio que ofereix l’Institut Eugeni Xammar als seus alumnes amb el suport de les àrees d’Ensenyament i Comunicació de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, a través de l'associació COMSOC - Comunicació Social.

 • 25 de setembre de 2018 Pas important cap el nou parc dels Voluntaris Projecte del nou parc dels Voluntaris

  El nou espai públic del parc dels Voluntaris va ser la segona opció més votada dels pressupostos participatius 2017

  Atenent als compromís de l’equip de govern d’executar totes les propostes aprovades en els pressupostos participatius 2017, ja s’han realitzat tots els tràmits necessaris per a què abans que finalitzi el present any el nou parc infantil del parc dels Voluntaris sigui una realitat.

Darrera actualització: 20.01.2016 | 11:31