Ensenyament

Notícies

 • 5 de desembre de 2017 El Nadal a l'Ametlla del Vallès El Nadal a l'Ametlla del Vallès

  Entrats de ple al mes de desembre el Nadal ja s'albira a l'horitzó. Els llums als carrers, els anuncis a la televisió, els arbres i el pessebre a les llars... i, a l'Ametlla del Vallès, la Fira de Nadal que donarà el tret de sortida a les activitats nadalenques que se celebraran al nostre municipi.

 • 23 de novembre de 2017 El projecte "Educaentorn" comença a caminar Presentació del projecte

  El dimecres 22 de novembre es va presentar el projecte "Educaentorn" a diferents entitats del municipi, les quals varen participar en una sessió de treball conduïda per tècniques de l'Ajuntament i de la Diputació de Barcelona.

 • 19 de setembre de 2017 Hi ha pares i mares perfectes? Taller hi ha pares i mares perfectes?

  Els dies 2 i 3 d'octubre es donarà el tret de sortida a un nou curs de les Activitats de Suport i Acompanyament a les Famílies, que començarà amb un taller de dues sessions titulat "hi ha pares i mares perfectes? Com ser uns bons guies per als nostres fills i filles", que anirà a càrrec de Bea Casanoves, terapeuta gestalt, coach, mediadora familiar i mare.

  Ambdues sessions es faran a l'escola Bertí, de 18 a 20h prèvia inscripció . S'ofereix servei de canguratge ((3-12 anys / 16h a 20:30h) prèvia sol·licitud a beltrangr@ametlla.

Darrera actualització: 20.01.2016 | 11:31