INSCRIPCIÓ A LA III JORNADA MODERNISTA

El cap de setmana del 27 i 28 de maig les regidories de Comerç, Consum i Turisme organitzen la II Jornada Modernista de l'Ametlla del Vallès, amb l'objectiu de contribuir a impulsar La Botiga al Carrer i la promoció de l’artesania de l’Ametlla, de dotar de caliu comercial el poble, donar a conèixer el el patrimoni modernista del nostre municipi i d'esdevenir un important element de cohesió social i ciutadana.

Aquesta tindrà lloc a la plaça de l'Ajuntament i al Passeig, de les 10 del matí a les 22 de la nit. És per aquest motiu que es fa una crida a tots els comerços, bars/restaurants, entitats, associacions, clubs, artesans i empreses a participar-hi, per així promocionar el seu producte o servei i col·laborar donant un caràcter especial a aquest esdeveniment, a més de beneficiar-se de la projecció que comporta participar en aquest esdeveniment.

Des de l'Ajuntament, com a organitzador de l'acte, es farà una potent campanya publicitària de l'esdeveniment a través dels seus canals (Diari de l'Ametlla, pàgina web, xarxes socials, cartelleria, comunicats de premsa, etc.). 

També s'organitzaran activitats dinamitzadores ambientades en el modernisme adreçades a tots els públics, amb la finalitat d'incentivar que els visitants passegin per la zona firal. A més, s'organitzarà un dinar popular gratuït als Jardins de Can Muntanyola.

Els participant disposaran del següent material:

- 1 taula (180 x 90 cm.)

- 2 cadires.

Cada comerç s'encarregarà de guarnir la seva parada amb una estètica modernista.

Per a realitzar la teva inscripció, omple el formulari següent:

Quan es dóna resposta:

Tres setmanes abans de la Jornada els inscrits rebran un correu electrònic de confirmació de la seva participació.

Canals de tramitació:

Ajuntament de l'Ametlla del Vallès

Plaça de l' Ajuntament, 1 - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona (Espanya)
Telèfon: 93 843 25 01
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 28.03.2017 | 10:07