Cultura i festes

Notícies

 • 19 de juny de 2017 Foguera de Sant Joan a la plaça de l'Ajuntament Encesa de la foguera de Sant Joan 2017

  El proper divendres 23 de juny, com és habitual, es farà l'encesa de la foguera de Sant Joan la plaça de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, on també hi haurà un dispositiu des d'on llençar coets amb seguretat.

  L'encesa està prevista que es faci a les 23h de la nit.

 • 15 de juny de 2017 S'exhaureixen les localitats del concert de Rita Payés i Joan Chamorro Informació

  Us informem que les entrades pel concert de demà divendres de Rita Payés i Joan Chamorro Trio s'han esgotat i que, per aquest motiu, s'han deixat de vendre.

 • 15 de juny de 2017 Festes d'inauguració de la temporada de bany a Ca l'Arenys Festes d'inauguració de la temporada de bany 2017 a les piscines de Ca l'Arenys

  El dimecres 21 i el dijous 22 de juny Ca l'Arenys acollirà dues festes (una de jove i una altra d'infantil), per donar el tret de sortida a la temporada de bany 2017, abans que les piscines obrin oficialment les seves portes el dia 23 de juny.

 • 14 de juny de 2017 Joan Chamorro torna a l'Ametlla acompanyat de Rita Paýes Concert de Rita Payés i Joan Chamorro Trio

  En el marc del 6è Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès el proper divendres 16 de juny tindrà lloc un concert que significa el retorn de Joan Chamorro, el qual tocarà amb la joveníssima vocalista i trompetista Rita Payés, amb qui presentarà el seu darrer treball Lua Amarela.

 • 1 de juny de 2017 El Cicle de Jazz té samarreta oficial! Samarreta oficial del Cicle de Jazz de l'Ametlla

  El 6è Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès ve acompanyat d'una samarreta oficial, de diferents colors i tallatges.

  Les 20 primeres entrades venudes rebran, de regal, una d'aquestes samarretes. Només cal presentar l'entrada (estan numerades), a la taquilla de cada concert.

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:58