Cultura i festes

Notícies

 • 21 d'agost de 2017 Els tiquets de la botifarrada es vendran a la barra del CV Ametlla Botifarrada Popular de la Festa Major

  La venda anticipada dels tiquets de la Botifarrada Popular de la Festa Major es farà a la barra del Club Voleibol l'Ametlla del Vallès, ubicada a la plaça de l'Ajuntament.

  El preu de cada tiquet és de 5€ (no implica reserva d'espai).

 • 21 d'agost de 2017 Venda de samarretes i mocadors de la Festa Major Noves samarretes de la Festa Major

  Us informem que la venda dels nous mocadors i samarretes de la Festa Major tindrà lloc a les activitats de la Lluita de Barris. Així les coses, es començaran a vendre el dijous 24 d'agost, a l'activitat "Jugar per jugar", que es farà al parc Joan Plumé a partir de les 10.30h.

 • 16 d'agost de 2017 Bus nocturn gratuït durant la Festa Major Parada de bus de l'Ametlla

  Com és habitual des de ja fa uns quants anys, l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès habilita un servei de bus nocturn que comunicarà tots els barris del poble les nites del 24, 25 i 26 d'agost, coincidint amb la Festa Major.

  Amb aquesta iniciativa es pretén facilitar la mobilitat nocturna dins del poble i evitar, així, les situacions de risc relacionades amb la mobilitat nocturan durant la de Festa Major.

 • 14 d'agost de 2017 Campanya "N + O = NO", per una Festa Major lliure de sexisme. Campanya

  Per segon any consecutiu, de la mà del Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17 s'implantarà la campanya "N + O = NO" durant la Festa Major de l'Ametlla del Vallès.

  Amb aquesta campanya es vol contribuir i vetllar per una Festa Major que garanteixi la bona convivència i les relacions respectuoses i igualitàries, i prevenir el sexisme dins els espais de lleure i, especialment, a les activitats d'oci nocturn. E s vol sensibilitzar sobre les agressions sexistes que sovint es produeixen en espais de gresca (mirades, bromes, actituds invasives, abusos) i alertar de la necessitat de denunciar-les, tant si es pateixen en primera persona com si en som testimonis.

 • 10 d'agost de 2017 20 anys de Lluita de Barris a la Festa Major de l'Ametlla! Cartell Festa Major 2017

  Del 24 al 28 d'agost (ambdós dies inclosos) l'Ametlla del Vallès celebrarà la seva Festa Major, una Festa Major que enguany tindrà un caràcter especial, ja que serà el vintè aniversari de la Lluita de Barris , una activitat puntual nascuda de la mà del Casal de Joves el Crit l'any 1997 i que, amb el temps, ha esdevingut l'eix vertebrador de la nostra festa.

Activitats

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:58