Cultura i festes

Notícies

 • 25 d'abril de 2017 El 7 de maig torna la Fira de Sant Ponç Fira de Sant Ponç 2017 a l'Ametlla

  El proper diumenge 7 de maig l'Ametlla del Vallès celebrarà, de la mà de l'àrea de Comerç i de l'Agrupació Cultural de Dones de l'Ametlla, una nova edició de la Fira de Sant Ponç.

  A diferència d'anys anteriors, enguany la fira s'ubicarà a la plaça de l'Ajunament, on a partir de les 10 del matí, i al llarg de tot el dia, hom hi trobarà paradetes amb productes naturals, tastets i activitats dinamitzadores per a infants i adults.

 • 24 d'abril de 2017 Més de dues-centes persones gaudeixen de la Diada de Sant Jordi a Can Muntanyola Sant Jordi 2017 a Can Muntanyola

  Més de dues-centes persones es varen apropar ahir als actes de celebració de la Diada de Sant Jordi a l'Ametlla del Vallès impulsada per l'àrea de Cultura i la Biblioteca Municipal, i que estrenava format als jardins de Can Muntanyola.

 • 20 d'abril de 2017 Torna la Mostra d'Arts Visuals Jove de l'Ametlla (MAV) Mostra d'Arts Visuals Jove de l'Ametlla 2017

  El divendres 28 d’abril s’inaugurarà una nova edició de la Mostra d’Arts Visuals Jove de l’Ametlla del Vallès (MAV), una iniciativa que va néixer de la voluntat de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’habilitar un espai en el qual l’art fos el primordial llenguatge de comunicació i servís, alhora, de plataforma de promoció dels joves talents artístics del nostre poble.

 • 10 d'abril de 2017 Concurs de disseny del logo de la Festa Major. Pots guanyar un Samsung Galaxy S6! Disseny del logotip de la Festa Major

  L'àrea de Festes de l'Ajuntament organitza un concurs de disseny del logo de la propera Festa Major que s'aplicarà a les noves samarretes i als gots.

  La persona el dissenyador/a del logotip escollit (s'anunciarà al Diari de l'Ametlla), guanyarà un smartphone Samsung Galaxy S6.

 • 7 d'abril de 2017 Diada de Sant Jordi, vine a llegir roses i olorar llibres al jardí de les lletres Diada de Sant 2017

  El diumenge 23 d'abril, de 10.30 a 14h, l'Ametlla del Vallès viurà la Diada de Sant Jordi més festiva dels darrers anys, en una jornada plena d'activitats familiars que s'ubicaran als jardins de Can Muntanyola.

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:58