Cultura i festes

Notícies

 • 9 d'octubre de 2017 Tot a punt per la Tardoral 2017 Mostra d'Arts Escèniques Tardoral 2017

  Del 21 d'octubre al 3 de desembre la Sala Municipal de Teatre acollirà una nova edició de la Mostra d'Arts Escèniques de l'Ametlla del Vallès, coneguda com a Tardoral, amb un programa pensat per a tots els públics, posant especial èmfasi amb els espectacles de caire familiar.

  La Tardoral és una mostra de teatre amateur i professional que va néixer de la mà del Grup de Teatre Nyoca, el qual clourà l'edició d'enguany el 2 i 3 de desembre amb l'obra El rei borni.

  Fins aleshores un total de 10 espectacles diferents per a tots els públics s'aniran succeïnt:

 • 27 de setembre de 2017 L'Ajuntament adquireix un manuscrit del segle XVIII Manuscrit del segle XVIII obra de Josep Xammar

  El passat mes de juliol l’arxiu municipal de l’Ametlla del Vallès va adquirir una petita joia documental. Ni més ni menys que un llibre de filosofia manuscrit datat de l’any 1729, amb cal•ligrafia feta de la ma de Josep Xammar (de Can Xammar de Baix).

 • 25 de setembre de 2017 Manifest de l'Associació d'Artistes de l'Ametlla Associació d'Artistes de l'Ametlla

  L’Associació d’Artistes de l’Ametlla vol expressar el seu rebuig i condemna als fets que estan succeint aquests dies a Catalunya.

  Independentment de les opinions polítiques no es pot acceptar aquesta vulneració dels drets individuals i col•lectius a la que ens estem veient sotmesos darrerament.

 • 15 de setembre de 2017 Vídeo de la Festa Major Vídeo resum de la Festa Major 2017

  Amb motiu de la Festa Major d'enguany, us presentem un vídeo que és el resum d'algunes de les activitats més destacades.

  Esperem que us agradi!

 • 12 de setembre de 2017 L'Ametlla celebra la Diada mirant el futur Regidors/es de l'Ajuntament cantant Els Segadors


  El dilluns 11 de setembre el parc Joan Plumé va ser l'escenari de la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a l'Ametlla del Vallès, una celebració que va comptar amb la presència de força públic entre el qual hi havia gairebé tots els càrrecs electes de l'Ajuntament i familiars de l'exalcalde republicà, Joan Plumé.

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:58