Cultura i festes

Notícies

 • 20 de novembre de 2017 Exposició homenatge a l'Encarna Velázquez Exposició

  El proper divendres 24 de novembre la Sala d'Art Carles Sindreu acollirà l'exposició "Recordant l'Encarna", la qual serà un homenatge a l'Encarna Velázquez, una persona molt estimada al nostre poble la qual va ser-ne infermera durant molts anys, i que va estar vinculada molt estretament a diferents entitats de l'Ametlla del Vallès com Càritas Parroquial o l'Associació Artistes de l'Ametlla. A més, també va ser regidora de Benestar Social del nostre Ajuntament.

 • 14 de novembre de 2017 Concert de Santa Cecília al santuari de Puiggraciós Concert de Santa Cecília 2017

  El proper dimarts 21 de novembre el santuari de Puiggraciós acollirà el tradicional Concert de Santa Cecília, que oferiran alumnes de l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla del Vallès.

  El concert començarà a les 19h i està obert a tothom.

 • 9 de novembre de 2017 Canvi d'hora de l'obra de la Tardoral "La danza de la muerte"

  La representació teatral prevista per aquest dissabte dia 11 de novembre dins la  Tardoral  2017, “La Danza de la muerte” de l’Orfeó Maoès, canvia el seu horari i es farà a les 21h.

  Preguem disculpeu les molèsties.

 • 2 de novembre de 2017 Cristina Canudas persenta "Mujer Olvido" la Tardoral Mujer olvido

  El dissabte 21 d'octubre es va donar el tret de sortida a la Mostra d'Arts Escèniques de l'Ametlla del Vallès 2017, coneguda com a Tardoral.

  A data d'avui, la Sala Municipal de Teatre ja ha acollit 3 espectacles: Clochard , 12 homes sense pietat i el Carreró de les bruixes, espectacles que han reunit una gran amalgama de públic.

 • 19 d'octubre de 2017 Aquest cap de setmana comença la Tardoral, amb oferta promocional Oferta 2x1 a Clochard (Tardoral 2017)

  El proper dissabte 21 d'octubre es donarà el tret de sortida a l'edició d'enguany de la Mostra d'Arts Escèniques de l'Ametlla del Vallès, la Tardoral, que compta amb una programació equilibrada per a tots els públics.

  I per a celebrar aquest esdeveniment, l'àrea de Cultura presenta una oferta promocional per a la primera obra ("Clochard"), que es farà dissabte a les 20h a la Sala Municipal de Teatre: 2x1 en les 20 primeres entrades.

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:58