Cultura i festes

Notícies

 • 18 de gener de 2018 Diada de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià Diada de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià 2018

  Com és habitual per aquestes dates diumenge vinent, 21 de gener, l'Ametlla del Vallès celebrarà la Diada de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià.

  Aquesta festa, que es remunta a molts anys enrere, constarà de la tradicional benedicció dels animals, d'una concentració de cavalls a la plaça de l'Ajuntament i d'una posterior cercavila pels carrers més cèntrics del poble.

  Tot plegat, a patir de les 11h.

 • 18 de gener de 2018 S'ajorna la presentació del llibre "La japonesa" Informació

  Us informem que la presentació del llibre "La japonesa" prevista per aquesta tarda s'ajorna al divendres 26 de gener, a les 18h a la Sala Polivalent.

  Disculpeu les molèsties.

 • 15 de gener de 2018 La Sala de Teatre estrena temporada amb "La idea d'Europa"

  El 21 de gener, a les 18h, s'iniciarà la temporada 2018 a la Sala Municipal de Teatre de l'Ametlla del Vallès amb l'obra de teatre La idea d'Europa, de George Steiner dirigida per Oscar Intente, i protagonitzada per la companyia Inútil Mots. L'entrada val 8 €.

 • 11 de gener de 2018 Signatura d'un conveni de col·laboració amb la Comissió de Carnaval i Gitanes Signatura d'un conveni amb la Comissió de Carnaval

  El dimecres 10 de gener al matí l'alcalde de l'Ametlla del Vallès Andreu González, i la representant de la Comissió de Carnval i Colles de Gitanes, Emma Puig, varen signar a les dependències municipals un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i aquesta entitat, per a la realització dels seus actes aquest 2018.

 • 3 de gener de 2018 La nova temporada de la Sala de Teatre, t'emocionarà Programació temporada 2018 la sala

  Amb l'inici del nou any, la Sala Teatre estrena programació amb l'aspiració de consolidar-se com un espai referent al municipi per a les arts escèniques i la música.

  La  programació es presentarà en blocs trimestrals, amb un esperit eclèctic i obert a tots els públics:  cinema, teatre, dansa, circ, música, etc.

  Aquest primer trimestre de 2018 la Sala Teatre aixecarà el teló amb l'obra teatral La idea d'Europa , de la Companyia  Cia Inutil Mots, el diumenge dia 21 de gener a les 18.00h.

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:58