Cultura i festes

Notícies

 • 15 de febrer de 2017 Entrevista a Emma Puig, presidenta de la Comissió de Carnaval i Colles de Gitanes de l'Ametlla Presidenta de la Comissió de Carnaval i Colles de Gitanes de l'Ametlla

  L'Emma Puig i Bosch, nascuda a l'Ametlla del Vallès, és mestra de l'escola Bertí i des del mes de maig és la presidenta de la Comissió de Carnaval i Colles de Gitanes de l'Ametlla. Des de sempre ha estat molt vinculada a la vida associativa del nostre poble, essent monitora i directora del GEPA, locutora de Ràdio l'Ametlla,membre de Creu Roja l’Ametlla, de la Coral Lo Lliri, de la Comissió de Carnaval i Colles de Gitanes, balladora i assajadora de gitanes o coautora del llibre "Coral "Lo Lliri", 100 anys cantant", entre d'altres.

 • 14 de febrer de 2017 S'inaugura l'exposició "Retrospectiva", de Maria Vilanova Inauguració de l'exposició

  El proppassat divendres 10 de febrer s'inaugurava l'exposició "Retrospectiva", un recull d'obres de l'artista Maria Vilanova fetes amb tres tècniques: oli sobre lli, dibuix carbó sobre paper i dibuix carbó sobre paper de cotó.

 • 7 de febrer de 2017 L'Ametlla es prepara per la seva gran festa d'hivern Cartell de Carnaval 2017

  Un any passa molt de pressa, i encara no ens n'hem adonat que ja ens trobem a les portes d'una nova edició del Carnaval de l'Ametlla, una de les festes més participatives i més esperades de l'any que es remunta, com a mínim, a l'any 1578, com ho demostra un document trobat a Can Plantada.

 • 6 de febrer de 2017 Tret de sortida a L'Ametlla Cineclub

  Una desena de persones varen assistir ahir diumenge 5 de febrer a la primera sessió de l'Ametlla Cineclub, una iniciativa conjunta de les àrees de Cultura i Joventut de l'Ajuntament nascuda amb la voluntat d'apropar als veïns al cinema de qualitat, i establir debats sobre els temes tractats a les pel•lícules.

 • 6 de febrer de 2017 "Retrospectiva", de Maria Vilanova, propera exposició a la Sala d'Art Carles Sindreu Maria Vilanova, artista


  El proper divendres 10 de febrer la Sala d'Art Carles Sindreu de l'Ametlla del Vallès acollirà la inauguració de l'exposició "Retrospectives", un recull d'obres de l'artista Maria Vilanova, fetes amb tres tècniques: oli sobre lli, dibuix carbó sobre paper i dibuix carbó sobre paper de cotó.

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:58