Nou mercat setmanal

Dilluns, 18 de setembre de 2017 a les 10:18

En els darrers mesos des de la regidoria de Comerç s’ha treballat per aconseguir que l’Ametlla del Vallès tingui un mercat setmanal els diumenges. Un cop la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya ja l’ha aprovat, ara és el moment de definir com ha de ser aquest mercat: localització, productes a vendre, horaris, etc.

L’objectiu d’aquest mercat és completar l’oferta que ja tenim entre setmana, i fer-ho amb un mercat centrat en els productes ecològics i artesans, és a dir, un mercat que ofereixi productes de qualitat que no sempre són fàcils de trobar al municipi.

Per definir ben bé la proposta, abans de ser aprovat, des de l’Equip de Govern s’ha plantejat un procés de participació per tal que tots els ametllatans i les ametllatanes puguin dir la seva sobre aquest nou mercat, sobre quins són els productes que hauria d’haver, sobre en quin lloc del municipi instal•lar-ho, o quin hauria de ser l’horari i els serveis complementaris.

En els propers dies, des del web municipal i des de les xarxes socials de l’Ajuntament us informarem sobre com participar i on omplir el qüestionari. Aquest projecte de nou mercat se suma a moltes altres actuacions que s’estan realitzant en la dinamització del comerç local, com són les diferents campanyes comercials, la seva implicació en les activitats festives locals, o la targeta de fidelització comercial que va ser presentada fa poques setmanes.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 10:18