Ajuts de menjador escolar, activitats esportives i material escolar curs 2018/2019

Dimecres, 23 de maig de 2018 a les 00:00

Fins el dia 8 de juny es poden sol·licitar els ajuts de menjador escolar, activitats esportives i material escolar pel curs 2018/2019. 

El lloc de presentació és el registre de l'Ajuntament. Es podran recollir les sol·licituts al Consistori i cal demanar dia i hora per tal de presentar la documentació.

Horari: de dilluns a divendres de 8h a 14h i dijous de 8h a 18h.

Trobareu el que necessiteu a la documentació annexa.

- Ajuts de Menjador escolar  curs 2018/2019 : convocatòria que a està adreçada a aquells alumnes que estan matriculats en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segons cicle d'educació infantil, educació primària i d'educació secundària obligatòria, durant el curs corresponent sempre i quan no els pertoqui la gratuïtat del servei. Sempre que es compleixin els requisits establerts a les bases de la convocatòria per tal d'accedir aquests ajuts.

- Ajuts per a Activitats Esportives temporada 2018/2019: convocatòria que està adreçada a infants i adolescents empadronats al municipi de l'Ametlla del Vallès que es trobin en una situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques amb màxim d'edat fins els 18 anys. Sempre que es compleixin els requisits establerts a les bases de la convocatòria per tal d'accedir aquests ajuts.

-Ajuts per a Material Escolar curs 2018/2019: convocatòria que està adreçada a infants i adolescents empadronats al municipi de l'Ametlla del Vallès que es trobin en una situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques i que estiguin cursant el segon cicle d'educació infantil, educació primària o educació secundària (cursant ensenyaments obligatoris).  Sempre que es compleixin els requisits establerts a les bases de la convocatòria per tal d'accedir aquests ajuts.

Darrera actualització: 23.05.2018 | 09:41