Turisme

Notícies

 • 11 de juny de 2018 Bona acollida del 1r Food Truck Market Festival Food Truck Market Festival de l'Ametlla

  El dissabte 9 de juny va tenir lloc la primera edició de la Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès, una jornada amb parades de moda, disseny, artesania i activitats de tot tipus en el marc de la primera trobada de Food Trucks de l’Ametlla, que durant tot el dia va omplir de gent la plaça de l’Ajuntament i que es va completar amb una trobada de furgonetes camper .

 • 5 de juny de 2018 Nou Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès Food Truck Market Festival 2018

  Dissabte vinent 9 de juny tindrà lloc la primera edició del Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès a la plaça de l’Ajuntament, una jornada lúdica amb 25 parades de de moda, disseny i artesania de talents emergents, així com de concerts, tallers i activitats infantils, en el marc de la primera trobada de food trucks del nostre poble.

  Entre totes les activitats que es faran i que es detallen a continuació, destaca la reunió de campers que s’ubicarà al Passeig.

 • 31 de maig de 2018 Futura pavimentació del camí entre Pinar i Portús i Santa Creu Camí de Bigues

  Ja s’ha iniciat la licitació de les obres de pavimentació del camí entre Pinar i Portús i Santa Creu, per un import de 142.879,09€ (IVA inclòs).

  En total es pavimentaran 895 m. d’un camí el traçat del qual transcorre pel ja existent, tot i que en un punt s’haurà de de recuperar l’antic camí en una longitud de 185m. essent necessari l’esbrossat de la zona.

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:27