Policia

Notícies

  • 5 de febrer de 2019 Renovació del DNI a l'Ametlla, el 15 març dni

    El divendres 15 de març hi haurà operatiu el servei de renovació del DNI a l'Ametlla del Vallès. El tràmit s'efectuarà a la Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret, de 7 a 14 hores. Cal demanar hora prèviament a la Policia Local (tel. 938432845), en horari de 9 a 14 hores.

  • 31 de gener de 2019 Sessió informativa sobre seguretat a l’Ametlla Sessió Seguretat

    El passat 28 de gener més de 150 veïns i veïnes del nostre municipi van participar a la reunió informativa sobre seguretat que va organitzar l’Ajuntament. Diversos agents dels Mossos de l'Àrea Bàsica Policial de Granollers i de la Policia Local van exposar la situació delictiva actual i els sistemes que s’utilitzaran per fer-hi front, com les noves dotacions tecnològiques de càmeres de videovigilància i dron que el consistori està implementant de forma pionera a la zona i que a finals de mes ja estaran totalment actives.

  • 24 de gener de 2019 L’Ajuntament prioritza cobrir la plaça d’inspector de Policia Local PL

    L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès dona una empenta al procés selectiu per cobrir la plaça d’inspector de Policia Local, que s’està tramitant des de fa mesos. Amb aquesta actuació, l’Equip de Govern confia consolidar el lideratge del cos policial ametllatà i reforçar la seguretat ciutadana.

Darrera actualització: 03.02.2016 | 11:59