Policia

Notícies

  • 20 d'abril de 2018 Policia Local de l’Ametlla del Vallès. En què el puc ajudar? Policia Local l'Ametlla del Vallès

    Des de la Policia Local volem establir un canal de comunicació directe i àgil amb la ciutadania a través de la pàgina web municipal. Intentarem transmetre tota aquella informació rellevant que sigui d’interès, alhora que demanem a la ciutadania, com sempre, la serva col·laboració. La seva implicació ens ajudarà a intentar reduir al màxim els seus problemes relacionats amb la seguretat, les seves necessitats puntuals, siguin del tipus que siguin, i donar-los el millor servei que estigui al nostre abast.

  • 26 de febrer de 2018 Avís de nevades Consell de Protecció Civil

    Atès els reiterats avisos de nevades a cotes baixes els propers dies, i per evitar incidents a la via pública sobretot a les zones més altes del poble (Serrat i Miranda), es recomana fer seguiment estricte de les recomanacions del Servei Català de Trànsit , del Servei Meteorològic de Catalunya i prendre les mesures de seguretat oportunes .

  • 23 de febrer de 2018 Nou cotxe per a Protecció Civil Entrega del nou cotxe a Protecció Civil

    El dijous 22 de febrer el cos de voluntaris de Protecció Civil de l’Ametlla del Vallès va rebre, de mans de l’alcalde Andreu González i del regidor Jaume Roviralta, un nou cotxe tot terreny que s’afegeix al seu parc automobilístic.

Darrera actualització: 03.02.2016 | 11:59