Medi Ambient

Estació Meteorològica

Ajuntament:                                          El Serrat de l'Ocata:                                              METEOCAT:

                                                                                                       

 

 

Notícies

 • 15 de març de 2019 Informació sobre la pesta porcina Pesta porcina

  La Direcció General d’Agricultura Ramaderia i Pesca ens ha comunicat que s’ha detectat a Bèlgica un brot de Pesta Porcina Africana (PPA). Aquest era el primer cop en anys que es detectava en un país de la UE occidental aquesta malaltia, molt estesa per d’altres països de l’Est d’Europa com Polònia o Romania.

  Tot i no tenir cap implicació en la salut humana , la introducció de la malaltia al nostre país tindria greus conseqüències per la salut i el benestar dels animals així com per a l’economia de la indústria agroalimentària catalana on el sector porcí és molt rellevant.

 • 15 de març de 2019 Comença la prohibició de fer foc al bosc Prohibició fer foc

  El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació informa que a partir d’aquest divendres, 15 de març, fins al 15 d’octubre ja no es pot encendre foc en terreny forestal. Aquesta prohibició, recollida en el  Decret 64/1995 , té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals.

 • 26 de febrer de 2019 Avança la construcció del nou refugi per a gats Nou refugi per a gats

  El nou refugi per a gats, una de les actuacions sorgides dels pressupostos participatius 2017, està més a prop de ser una realitat.

  Després de diferents reunions mantingudes entre el Consistori i Progat i la Fundació Daina, entitats del poble les quals assessoren a l’Ajuntament, a petició seva es varen establir les característiques que ha de tenir aquest nou refugi i es varen iniciar els tràmits necessaris per desenvolupar el projecte.

Darrera actualització: 09.03.2016 | 12:07